Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

Marketing

Šta bi bilo da je sve kao u filmu?! Američkom ili Europskom?

Dragi svi koji čitaju moje priče i moja, ponekad, bedasta razmišljanja, nadam se da svi imate mirnu noć kao i ja. Noćas je Lavić zaspao ranije, što ne pamtim kada se dogodilo, pa sam imala vremena pogledat film, nakon sto godina.
Gledala sam The last letter from your lover. I naravno, eto mene sa razmišljanjem.

Odustala sam od romantičnih filmova prije nekoliko godina kada sam još kao jako jako mlada shvatila da loše utječu na moju psihu. Što je jako pametno da sam na vrijeme shvatila!
I danas, odlučim od svih filmova na Netlixu pogledati baš taj za koji sam čitala dobre kritike, iako tu glumicu baš i ne volim.
I tako, gledam ja film, veoma realan zapravo, nije neki kič, ali naravno da je imao pravi američki kraj, ali neću spojlat. Zapravo sam shvatila koliko nas ti filmovi uništavaju. Nas mlade ljude, mlađe od mene pogotovo. Kada vidiš koliko se muškarci bore za ženu, ona za njih, iz svih situacija se izvuku, na svaku prepreku već imaju rješenje. Bez previše muke.
I to me potaklo da pokrenem raspravu! Bi li vi stvarno željeli da je život kao film? I ako da, Američki sa uvijek sretnim krajem, ili Europski sa, vrlo često, ne baš najboljim krajem!?
Kako bi bilo da vas muž voli do kraja života jednako kao na početku? Da zajedno umrete u postelji istu noć, kao u Notebooku? Da je savršen otac, sa savršenim smislom za humor? Da idete na putovanje kad vam se sprdne? Da stvarno možete, tamo negdje na tržnici slučajno, upoznati princa Engleske i da se zaljubi baš u vas?
Dobro,ovo nije trebao biti post namjenjen samo ženama. Ali bi li vam tada bilo bolje?

Moje mišljenje je da, sada kada sam svašta prošla, ne želim film. Odnosno, želim, recimo to tako, mješavinu Američkog i Europskog. Znate na šta mislim?!
Ako se dogodi nešto filmski, bilo bi to nešto puno ljepše ako zapravo mislim da mi se to ne može dogoditi. Ako maštamo samo o uspješnom kraju, nikada nam neće biti dovoljno dobro. I stalno ćemo misliti da nismo dovoljno uspjeli. Ako ne pravimo sami scenarije u glavi, svaki novi će nas iznenaditi.

Pisat ću vam... sretan



Post je objavljen 09.08.2021. u 22:34 sati.