Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

NADAMO SE OPERACIJI S MATIČNIM ĆELIJAMA DO KRAJA 2021


Operacije matičnim ćelijama za decu obolelu od autizma obavljaju se vrlo uspešno u Švajcarskoj. Postoje primeri dece i omladine koja su nakon operacije počela da govore. Dajanin sin koji boluje od autizma bi možda mogao otići na operaciju matičnim ćelijama, jer se i sama autorka nada da će doći trenutak kad će on ponovo početi da govori.
Na pitanje da li će učestvovati u okviru ''Ciriškog filmskog festivala'' koji se održava krajem septembra 2021 godine ili u okviru ''Zurich liest'' - književnog i literarnog festivala - rekla je da ne zna jer što se samog kretanja tiče po Evropi, to zavisi od zdravstvene situacije. Ali će ponuditi sve scenarije crtanih filmova tamnošnjim produkcijama. U Švajcarskoj postoje produkcije animiranih filmova i nadamo se prodaji nekog od njih kako bi se operacija matičnim ćelijama svakako sprovela.
Cene operacije se kreću oko 50.000 dolara s svim troškovima tretmana

Što se Nemačke tiče, bilo je pre mesec dana govora o poseti Frankfurtu i Berlinu, kako bi se posetio i Sajam knjiga u Frankfurtu (koji je ujedno jedan od najvećih književnih sajmova u Evropi), ali zbog kovid-ograničenja od pre desetak dana, verovatno da neće doći do planirane prezentacije ovogodišnjih objavljenih dela i najave nemačkih prevoda bajki. Iako bi i taj poslovni gest bio izuzetno dobar, posebno i zbog one operacije matičnim ćelijama, evidentno je da će na kraju preostati samo - prodaja scenarija i poseta filmskom festivalu u Cirihu

Post je objavljen 09.08.2021. u 20:00 sati.