Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Nenormalni Balašević

Jutro nije baš najbolje počelo. Zove mene gospođa, s kojom sam imala dogovoreno za malu cockericu, crno - bijelu. E, da su se oni zaljubili u malenu i da je ne mogu dati. Da će je zadržati za sebe...:(((( Uffff....No, što je, tu je....Zovem jednu drugu mladu damu - ta ima crnog i zlatnog cockera, i parit će ih - cura i dečko su, a boja može ispasti: crna, žuta ili miješano....Također, istaknula sam da bih curu (srećom, znaju me i znaju da mi cura neće služiti za štancanje malenih)....Eto, tako da ću morati čekati do rođendana ili početka studenog.....I neću do zadnjega znati da li će biti cura uopće, i koje će boje biti... Eto! Živi bili, vidjeli....Rastužilo me, kako ne...:(((( No, to je tako....Goldie sam dobila za rođendan, pa ovo i ne mora biti loš znak.
Ručak: piletina u marinadi od kopra i maslinovog ulja. Salate je ostalo u hladnjaku i za danas. I na kraju: kolač od marelica. Čini se da sam stavila malo više brašna nego što sam trebala, ali - jestiv je :)))) Fotografije:

Piletina i kopar, i salata od jučer. Kolač: Večer Nenormalnih Balaševića:))) u Bogaloo-u, sa mojom Majom prevoditeljicom....Uživanje uz pivo i odličnu glazbu!!!! Na neke pjesme smo se i rasplakale.....Čak sam napravila live na Faceu...:)))) Za kraj smo dobile i CD Nenormalnih:)))) Vidjeli su kako plešemo, pjevamo, zabavljamo se - pa su nam poklonili njihove pjesme...... S mamom sam se čula dva puta, dobro je - a sestra dolazi u nedjelju navečer sa obitelji s Hvara.....Otišla je i po maslinovo ulje za mene, jer roditelji njezinog supruga proizvode i prodaju maslinovo ulje. Sestra pomisli na mene - tu ne mogu riječ reći...:))) Eto, toliko za danas. Idem srediti utiske i naspavati se!:))) Ljub!

Post je objavljen 01.08.2021. u 02:43 sati.