Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Istrajna dobrota

"Istrajna dobrota pobjeđuje loše namjere" - Seneca

Dakle, na kraju dobrota pobjeđuje. Kad - tad.

Micki sam kupila igračke, trči za njima, veseli se, skače u zrak za njima, okreće se i gricka igračku...Divna je!!!! Treba vremena da stekne povjerenje, ali sada je već ohrabrena, jako lijepo jede i koristi isključivo pijesak. U utorak micka Lea ide na svoje prvo cijepljenje i prvi pregled. Držite nam palčeve!!!!
Jutros - koračam prema autobusu, i odjednom - netko tko izgleda kao moja Goldie...Dignem pogled, vidim gazdaricu - Freddy, Goldicin sin....Ima šesnaest godina, isti je izgledom kao ona, ali naravno kao dečko konstitucijom jači...Ufff, cvili on, plačem ja...:((((( Kaže meni moja seka: raduj se, to Ti Goldie šalje pozdrave preko njega....I kad sam se malo smirila, rekla sam sama sebi: u pravu je. Toliko sam imala po kući sređivanja, a sada ću izaći, sada ...I točno se moralo poklopiti sa njihovom šetnjom...Ni prije, ni kasnije...Evo fotke, pa sami prosudite....

Freddy ima 16 godina, i još braće: jedan je na Rabu, drugi je u Slovačkoj, treći u Londonu. Taj je najbolje prošao,ima svoj privatan bazen. Šalju fotke svi, i svi su za sada zdravi.Yesss! Po mami!!!!
Sutra književni klub! Jako se veselim! I što još da kažem o današnjem danu?! Da sam se nahodala po prirodi, da sam pred kraj dana otišla do McDonaldsa na sladoled. I na kraju, pronašla sam jedan svoj portret, koji je napravila jedna krasna slikarica, za jedan moj rođendan.
Laku vam i ugodnu noć. Ljubim!

Post je objavljen 26.07.2021. u 00:45 sati.