Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Mojoj majci

Draga Mama ,
danas smo se družili malo duže nego inače , trebalo mi je....fališ.
I tvoj dom je na divnom mjestu, ispod drveća gdje se nalazi mala klupica pa sam mogla sjesti i u miru se s tobom ispričati. Do mene je jedna žena pila pivu i kad je vidjela da ju gledam rekla je da su ona i muž to tako zajedno ponekad pa je ona došla s njim popiti sada kad ima želju. Tak da bum i ja drugi put kavu donijela pa da kafenišemo.
Bajram je....sjetila sam se kad sam dolazila. Sada bi ti napravila svoju čuvenu baklavu i zvala me " aj sine , navrati. Onakva je kakvu voliš". A ja bi sva nadrdana od posla , briga i života grubo odbrusila da nemam vremena i da pošalješ po djeci. Žao mi je...jako mi je sada žao.
Danas sam ti donijela aranžman koji sam sama složila. Ti , kao nesuđena cvjećarica bi bila ponosna. Bila bi i ponosna da možeš vidjeti šta sam sa ove svoje dvije lijeve ruke i iskrivljenim prstima učinila i čime se bavim. Uvijek si govorila da mogu a ja tebi...ajd nemoj, imala sam poklonjenu dvojku iz likovnog.
Imam veliku obitelj , svi zdravi i veseli. To mi je najbitnije u ova luda vremena. Sjetila sam se dok sam bila kod tebe kako bi ti sada za vrijeme korone vjerojatno deset puta dnevno zvala i govorila da imaš sve simptome. Daniel i ja smo se smijali ko neki klinci jer sam te oponašala. Iskreno...sve ti više sličim i sve više zvučim ko ti. Ali ok....cure mi se smiju pa mi kažu " Eeee Hato moja " .
Da , da....Hato moja , luda su vremena a ti fališ jer bi sa svojim fix idejama svima uljepšala dan. I šugavo je to što nisam znala dovoljno cijeniti to vrijeme koje smo imali , što sam na sve grintala i vječno ti nalazila mane. A ko je bez grijeha....ko????
Drago mi je da si mir pronašla u zelenilu, okružena drvećem i cvijećem . Dođem ti brzo sa termosicom kave i sa nekom novom pričom dPost je objavljen 21.07.2021. u 18:02 sati.