Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkinkutak

Marketing

SvingeRaj

Naslov: SvingeRaj
Autor: Augusta Benčić Ivančin
Ožujak 2021. godine
150. stranica

Ova knjiga me na prvu privukla izgledom, a kasnije i sadržajem. Tema koja je kod nas još uvijek tabu, a uostalom i općenito sve vezano za sex.
Čitajući ovu knjigu, otkrila sam da je svinganje način života, kada jednom probaš nema više povratka. Bilo je jako zanimljivo saznati kako hrpa ljudi u Hrvatskoj, ali i izvan nje to prakticira, kako postoje razni klubovi u kojima se sastaju te čak postoji i plaža za svingere.
Ja osobno ne bih to nikada mogla prakticirati, ne vidim u tome ništa privlačnoga, ali naravno da nemam ništa protiv jer tko voli nek izvoli.

Kroz čitavu knjigu pratimo život dva frenda, jedan svinger, a drugoga to nimalo ne privlači.
Antonio - oženjen, otac dvoje djece, ima skladan brak i uzbudljiv seksualni život do trenutka kada Maja (žena) ne ostane trudna sa drugim djetetom. Uza sve obaveze oko djece i kućanskih poslova, zapostave bračne dužnosti u krevetu pa Antonio potraži drugdje ispušni ventil, svingajući, uvjeravajući sebe i frenda da ne vara ženu jer ju voli.
Dario - samac, nije se nikada ženio. Ima povremene prijateljice sa povlasticama, ali ništa više od toga. Radeći kao osobni trener, upoznaje klijenticu Tamaru, zbog koje ne može ostati ravnodušan i koja mu poremeti um kao ni jedna do sada.

Ovu knjigu preporučujem svima, ama baš svima, lagano ljetno štivo koje se sa lakoćom čita.
Podržimo domaće autore, kupujmo i čitajmo domaće. wink
Ocjena 5/5



Post je objavljen 17.07.2021. u 12:44 sati.