Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkinkutak

Marketing

Ljetno štivo by Sabina Kovač

Sabina Kovač, rodom iz sela Vajska, koje pripada južnobačkom okrugu Vojvodine, autorica je romana Tutanj!
Rođena je 15.11.1988. godine u Novom Sadu u koji se seli po završetku srednje škole u Baču.
Tri godine nakon toga odlazi za Sloveniju, gdje upisuje i završava Talijanski i Španjolski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Ljubljani.

Dragu Sabinu podržite na Instagram i Facebook profilu.


Nešto što bih ja preporučila za čitanje preko ljeta, na odmoru ili uz plažu:
1. Anđeli i demoni - Dan Brown
Godinu dana prije nego što je riješio Da Vincijev kod, Robert Langdon, renomirani simbolog s Harvarda, bio je pozvan u poznati švicarski istraživački institut CERN kako bi dešifrirao zagonetni simbol utisnut na prsima ubijenog fizičara. Otkriće do kojeg Langdon dolazi bilo je zaprepašćujuće: riječ je o drevnom tajnom bratstvu, Iluminatima, koje je krenulo u konačni osvetnički napad na Katoličku crkvu, pripreman, očito, stoljećima. U daljem tijeku događaja Robert Langdon se udružuje s kćerkom ubijenog svećenika, lijepom i tajanstvenom znanstvenicom Vittoriom Vetrom. U očajničkoj trci s vremenom, u ludom lovu na davno zaboravljeno leglo Iluminata, njih dvoje će jureći kroz zapečaćene vatikanske kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale i najtajnije svjetske grobnice zajedničkim snagama pokušati spasiti Vatikan od potpunog razaranja!



2. Ljubav u doba kolere
Florentino Ariza čekao je više od pola stoljeća kako bi ponovio zakletvu svoje vječne vjernosti i besmrtne ljubavi Fermini Dazi, svojoj ljubavi iz mladenačkih dana, koja ga je nakon duge i osujećene ljubavi već jedanput bila odbila i udala se za drugoga. A otada – punu pedeset i jednu godinu, devet mjeseci i četiri dana – Florentino Ariza nije prestao misliti na nju nijedan tren…



3. Nešto od Jules Verna 



Post je objavljen 13.07.2021. u 18:32 sati.