Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

11.07.2021.

Hello ekipa ...

Nedjelja .. odmor .. al nama baš i je ! Baby K. nekako loše spava, kao da ima neke noćne more .. pa nam noć bude budna ali onda preko dana spavanje .. nisam presretna ali oke .. nadam se da ju neće dugo mučiti ti snovi !!

Pisala sam Vam prošli post da se idem cijepiti. Jesam! Nikakav big deal. Znate ono kad se o nečemu priča i priča i priča i misliš da je neki big deal i onda to sam doživiš i onako očekivao si više. Eto takav mi je feel s tom prvom dozom. Vidjet ćemo kakva će biti druga ali ovo je prošlo super. Nuspojava nikakvih, boljelo me rame 2 dana kao da imam malo jaču upalu mišća i to je to ... ništa strašno.

U ponedjeljak idem vaditi krv i onda ćemo vidjeti kada će mi doktor dogovoriti magnet. Iskreno jakooo sam znatiželjna jer u Hr ne bih išla na magnet do sljedeće godine vjerojatno. Red na magnet je neopisiv ...
Počela sam razmišljati o terapiji za moju prijateljicu MS! Nekako ... razmišljam da me čeka puno stresnih situacija koje, unatoč mojim nastojanjima i trudu, dosta loše hendlam na prvu. Poprilično se uzbudim, poprilična količina stresa se generira i onda samo osjetim udarce. Najgore mi je što udara na oči. I oke, maleni udarci prođu brzo ne ostaje prevelika šteta. Ali ako budem imala puno više tih malih udaraca po jednom mjestu nešto će puknuti. Nešto će se oštetiti. K. je sve starija ... bliže se ti dani vrtića, dani koje jedva čekam jer je velika i samostalna i jer je to sve super za nju, odrasta .... ali meni je previše. Ovo je toliko smješno ... a ja plačem dok tipkam.

Znam da Vas ima ovdje dosta starijih koji ste prošli sve to sa djecom, koji ste preživjeli kao što su i moji roditelji i djeca su odrasla i sve je super i ponosni ste i sretni ... bit ću i ja, znam. Ali sada kada o tome svemu razmišljam kako raste i kako odlazi na svoj put sama ...uff to mi je baš onako...

Posesivna sam osoba za prijatelje i ljude koje volim, jako. Naučila sam to kontrolirati nemam ispade u javnosti, ali doma sama sa sobom .. budem tužna. Možete li zamisliti kako mi je onda kada razmišljam o dijeljenju K.?? Užas. Osjećam napade panike doslovno.
Bit ću oke, naravno da ću ju dijeliti s bakama i ujom i stricem i svima koji ju žele ....koji ju vole i koji su dobri za nju! Naravno ...
to ne znači da ću se osjećati dobro. Možda za par godina kad vidim kako je pozitivno utjecalo na nju ... do tada se osjećam totalno neugodno s tim !

Većina Vas će sada tu situaciju gledati objektivno, kao vanjski promatrač što i jeste. I gledat ćete me kao luđakinju. Možda i jesam ... vjerojatno :) i ja da gledam nekoga sa strane tko mi ovako nešto piše bi bila .. de halo saberi se ... imaš cijeli život.. i ona nikuda ne ide još jaaako dugo ... ali ne znam da sam ja još dugo tu.

Većnekoliko godina imam ogroooman strah od smrti. Prerane smrti. Užasno se bojim i onda je taj strah zapravo pokretač svih tih ostalih iracionalnih glupih strahova, pokretač te posesivnosti ....
Svjesna sam toga, smatram da sam pola posla napravila ... jer znam gdje sam i kako stojim. Kako se riješiti straha od smrti ?? Ima li neto odgovor?

Na vedrije teme ... planiramo taj put u Hr u 9.mj ... i onda smo razmišljali malo na more. U Crnu Goru .... ako netko slučajno ima neke ideje prijedloge, bio je u Crnoj Gori pišite ... mi smo u fazi istraživanja !! Ništa još nije sigurno ali jako je moguće :)

Nemojte zamjerit na luđačkom postu ... neispavanost ...

Pišem brzo ...

Post je objavljen 11.07.2021. u 13:32 sati.