Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Doručak kod Krleže

Ustajanje u pet ujutro, da bi se doručkovalo kod Krleže.:))). Sve ima svoju cijenu....Dress code: bijelo. I stigoh! Puno ljudi okupilo se ispred Kakvkaza, gdje se doručak i održao. Doručak je počeo u sedam ujutro, jer je upravo u taj sat rođen Krleža.
Tema ovogodišnjeg Doručka je Krležin Zagreb, onaj realni i onaj iz Krležine mašte. Na Doručak su, osim publike, bili pozvani glumci i glumice, glazbenici i glazbenice, pjevači i pjevačice, da izgrade živu slku grada.
Inicijacija gastronomsko-nadrealističkog susreta Doručak kod Krleže nastao je na temelju Krležina pisma Mati Lončaru, u kojemu Krleža objašnjava datume vezane za njegovo rođenje. I naravno - prema Krležinoj ljubavi prema kafe-šnitama, za koje je u vojsci svojim prijateljima pisao ljubavna pisma djevojkama, u koje su bili zaljubljeni. Za uzvrat, Krleža je gastronomski - uživao....
Sudjelovali su: Zrinka Posavec, Sara Renar, Mario Igrec, Sara Stanić, Nikša Marinović, Irena Ssetrić, Goran Matović, Elma Burnić te Filmmmusicorkestar. Pušten je i prošlogodišnji dio Doručka, i to govor pokojnog Tonka Maroevića. Evo i fotografija:


I za kraj, kafe šnite, samo danas i samo za posjetitelje događanja: Nakon ovakvog događanja, punoga srca, otišla sam raditi. Kući se vratila u 18. Ljubim!!!! Ps: primijetila sam, ne možeš na primijeti kolege politologe:))), da je došlo pola Ministarstva vanjskih. Nije vrag da je došao netko, tko se razumije i u kulturu....Moram doznati što se zbiva i tko je nov i nadobudan tamo:)))) Ljub!

Post je objavljen 07.07.2021. u 23:20 sati.