Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morskamorska

Marketing

Naoružanje


Moj ruter:-(


Moj mobitel:-(

Naoružanje je sastavni dio naše civilizacije. Za zapadni blok. Istočni blok. Parcijalne grupacije. Interesne grupe. Mrzim oružje svake vele, osim oštrog noža kad kuham. Bez njega ni prismrdit oko rezuckanja ičega. Ova zadnja dva-tri dana sam se morala naoružat do zuba. Strpljenjem. Jer, ovo šta slijedi je moja mora. Danak vremenu. I tehnologiji. Koja je ipak izvršila okupaciju na malog čovjeka. Učinivši ga ovisnim o mobitelu i internetu. Oba mi naprosto štekaju otkako su u Valu nahrupili turisti. Preopterećenje do pucanja.

"Dobar dan, dobro došli u kontaktni centar Hrvatskog telekoma. Ukoliko je poziv vezan za priključak koji glasi na pravne osobe, birajte 1. Ukoliko je poziv vezan za priključak koji glasi na privatne osobe, birajte 2. Molimo da ostanete na liniji. Bit ćete preusmjereni korisničkoj službi za privatne korisnike. Informacije o uslugama za privatne korisnike možete dobiti na telefonu 08009000.
Dobar dan, dobro došli u korisničku službu Hrvatskog telekoma za manženta korisnike. Slijedi glavni izbornik:
- za telefonske poteškoće i podršku birajte 1
- za pitanja o uslugama i računima, birajte 2
- za pitanja o uslugama na bonove, birajte 3 "

i tako dalje i dalje i dalje....čekat do besvijesti jer trenutno nema slobodnih operatera.

Izdali su radni nalog za izlazak na teren. Uslijedio je poziv tehničke službe. Kažu, ne može bolje. U rupi ste šta se lokacije tiče. Kad se bude gradila nova cesta onda ćemo polagat i nove kabele. Do tada, kažu, stavite ruter na prozor. Na mobitel mogu, unutar kuće, pričat samo na nekoliko metara kvadratnih. Ako prekoračim za širinu podne pločice, ode poziv u tišinu. Ili, da ipak ne prostačim. Osjećam li prazninu zbog svega navedenog? Da. Veliku.
Jesam li ovisnica ili samo konzument vremena u kojem živim?

Fali mi čitat vas koje čitam i pratim. Fali mi ostavit komentar. Nedostaje i vaš meni. Ljudska toplina se dijeli na sto načina. Pa i blogom. Ko ga bira kao dimenziju topline. A ne oružja za hladnoblokovski rat.
Kad me ne vidite u komentaru na vaš post, znajte da sam dušom tu. Osmjehom tu. Podrškom tu. Samo me tehnologija priječi u realizaciji. Grlim svih odreda. Kad se pojavi bar crtica na ruteru, kao sada, eto mene.


Post je objavljen 07.07.2021. u 16:39 sati.