Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

07.07.2021.

Hello ekipa, kako ste?
Ima li što nova kod Vas?
Je li sve pod kontrolom?? ;)

Uspjela sam.odraditi puno nekih stvaru koje sam trebala proteklih tjedana !! I sretna sam .. ali nije me.bilo.ovdje.
Nakon pauze od mjesec dana jučer odraden prvi trening!! Jako ponosna na sebe! Sretna mirna ... punooo korisnog mi donese taj trening! Ali ozbiljno !!

Uspjela sam pronaci obiteljskog lijecnika, također odradila termin kod njega dogovorili smo se da cemo malo prekontrolirat sve vezano za moju prijateljicu MS tako da u ponedjeljak idem vaditi krv a onda dogovaramo termin za magnet! Iskreno zelim bas vidjeti koliko to brzo ide ovdje! U HRV bez veze na magnet bi cekala 6mjeseci minimalno! Tako da sad cemo vidjeti kako to ovdje ide.

Pocela sam razmisljati i o terapiji za MS .... ide mi dobro bez. To je istina .. ali isto tako puno stresova velikih za mene me ocekuje u skorijoj buducnosti! Jako puno ... i onda ako svaki malo oplaetr po ocima (to je u zadnje vrijeme jedini target!) Moze se dogoditi da mi vid nepovratno ode .... a to je prevelok rizik trenutno za mene! I ne mogu se pomiriti s time! I jako jaaako razmisljam o terapiji!
Vidjet cemo.kakvo je stanje i vidjet cemo mogui dobiti terapiju u obliku tableta .. ne inekcija .. ne mogu inekcije!!

Kad smo.kod inekcija ... imam i termin za cijepljenje! Idem sutra!
D. Se mora cijepiti zbog posla ... a ja se zelim cijepiti nak9n sto sam saznala da ne utjece na MS! Zelim biti slobodna putovati u Hr ili gdje god zelim! I to je to! Takoder malo sam citala o Pfizeru i imaju lijek za MS ... tj nemaju! Rade na njemu ali je u testnoj fazi na stakorima. Lihexe stakore koji imaju MS (stakorsku verziju jel) ! I.izlijecili su ih ! I ja cekam testiranje na ljudima (koliko ovo uzasno zvuci, ima bolji termin garant ali zurim se i ne pada.mi na pamet) !
I cijepit cu se sada Pfizerom ... tako daaa ... nrka ugrade neke temelje u mene hahaaha ! Šala šala ...

Eto kratki recap .. sad koram gibaaat!! Bebaaa je podivljala hahahahhaha

Pisem brzo ... budite mi dobro !!

Post je objavljen 07.07.2021. u 10:50 sati.