Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Teuta je otišla, odlazim i ja

Da, tužno ali istinito ... Teuta je otišla s bloga.
Jako dugo smo zajedno i ne čudi me ova njena odluka. Ona je osoba koja iznad svega najviše cijeni pošten odnos među ljudima. Uvijek će stati u obranu onoga koga se bez razloga napada i omalovažava, a otvoreno i bez ustručavanja reći svoje mišljenje o osobama koje to čine. A najviše ju boli nepravda koju netko njoj učini, tu ne oprašta nikome. Takva je bila i na blogu.

Uvijek je na blogu nastojala pisati zanimljive teme. Nije se ustručavala pisati otvoreno ni o temama koje drugi ne bi ni u mraku svoje sobe pričali s partnerom. Otvoreno i bez srama. I ja sam uvijek bio uz nju. Pisala je i o malograđanštini i zatucanosti tipa Grmoja, koji bi i zakonski zabranio da njegova djeca u školi uče da u sebi nismo svi isti, nazivajući to gej propagandom kojoj nije mjesto u školi! Svojim je tekstovima znala i nasmijati i rastužiti.

Prvi je puta otišla s bloga kada su postale više nego očite namještaljke na blogu, kada su blogeri s jednim do dva objavljena posta postajali top blogeri zahvaljujući svom odnosu s ekipom koja je vodila blog. Tražila je da se uvede red na blogu, da nema privilegiranih, da se blogeri cijene po onome što pišu i što su do sada napisali a ne po prijateljstvu. Umjesto da nam blogeri pomognu, na kraju je ona odustala nakon silnih napada. Blogeri se nisu usudli ustati ni protiv nepravde ni protiv onih koji su ih otvoreno vrijeđali i omalovažavali (Fresh)

Drugi je puta otišla kada je bananka ismijala njen šaljiv post o oralnom seksu, nakon čega su uslijedile svađe i prepucavanja.

I treće odustajanje opet je bilo posljedica svađa u koje je uvučena u pokušaju da još jednom pozove na barem nekakav red na blogu.

Što reći na postupak admina koji nas je stavio na stup srama, samo zato jer smo smatrali da je post o 15 godina blog braka ipak zaslužio naslovnicu? Obljetnica na koju bi svaki drugi portal bio ponosan. Za svoju podršku adminu u toj svađi bananka je nagrađena statusom top blogera! Žalosno!

Draga u svom zadnjem tekstu piše da je blog postao: tračara, svađaonica i vrijeđaonica u kojoj više ne nalazi nikakvo zadovoljstvo biti i pisati. Dovoljno je pogledati zadnje tekstove na blogu ili u anketi, pročitati komentare na blogovima i vidjeti koliko je u pravu.
Ni ja nemam namjeru više pisati. Možda poneki tekst ako baš smatram vrijednim nešto reči. Ne zatvaram jer sam puno toga vrijednoga napisao i vidim na trackeru kakve sve teme ljude zanimaju na mom blogu pa dolaze s Googla.
Dio smo povijesti ovoga bloga i to ćemo i ostati, bez obzira na odlazak.


Until next meeting



Dopuna 15. 11. 2022.
Prekrasnih 16 godina zajedno ... Idemo uvijek dalje držeči se za ruke ... LJUBAV

18. 10. 2023. Sedamnaest prekrasnih godina zajedno od blog vjenčanja do sada. Četiri posjete Japanu, godišnji u Dubrovniku, tri godine Brna ... i ono što je najljepše u svakom trenutku zajedno.

Blog vjenčanje 18.10.2006.




Post je objavljen 06.07.2021. u 20:32 sati.