Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

objede

aaa ne, neeee, nije objed u pitanju to je bilo u prošlom postu. objede su reakcije zavidnih i malicioznih likova na moj objed u šlapama.

daklem, svim objedinjenim objedarima, mislim, ne onima šta ručaju nego onima šta nisu ručali, a kad će, neznase, ponavljam već ispričanu priču da jurišaju na vjetrrnjače. moja šefika (to je od milja za šeficu a ne ime, pa vas molim da ubudće pišete malim slovom kako joj nebi davali na važnosti), šta san tija reč... ahaaa, znači, ja se nekitin tuđim perjem i ne objavljujem slike sa kulinarke.com pa je stoga uvik prisutna i neka piva ili kako je cijenjeni kroničar vilim primjetio, papci.
šefika ima svoj repertoar i kad se oću njome pofalit uvik naveden da je to ona spremala, dan prije ove moje maestralne izvedbe mesa usuvo je bija osebucco milanese kojeg je ona spremala a ja nisan objavija jer san reka da ću iduči put ja spremit osebucco pa se onda čak našla i malo pogođena ton mojon izjavon jer, moga bi ispast bolji od njenog i onda mi je zabranila da to činin pod izgovoron, pazite sad, 'da ne uništin osebucco'!!! jel vi to možete virovat? pa, da bi otklonija sve insinuacije i objede idući put spreman osebucco usprkos šefikinoj taštini. hvala.

ps. luki ono crveno je paprika

Post je objavljen 05.07.2021. u 10:51 sati.