Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morskamorska

Marketing

Za Domenica


DOMENICO
sljedeći post oćemo Rokija neošišanog :))))
________________

Nekad davno, davno, na Radio Splitu je, nediljon popodne, bila emisija Zaželili ste poslušajte. Pa bi rodbina i prijateji naručili pismu povodon vinčanja drageg in rodijaku Mate i njegove buduće žene Kate. Onda bi Mišo zakanta Odvest ću te na vinčanje. Pa tako redon žeje i pisme.

Eto, tako nekako je i dragi nan Domenico zaželija vidit mog neošišanog Rokija. Koji skapaje na pasje vrućine. I klati se po ladnin pločicama. I dahće s jezikon do poda. A meni milo, pa ga svako malo štrcan polivačon. Jer, Roki je kontinentalac koji ne samo da ne voli more, vengo ga se još i boji. Straj ga je još i od mušica, prndeja, skakavaca. Rođen je u znaku maze, podznaku mazilice. Stalno je po krilu ili naslonjen njuškicon na nogu, ruku, zimi u krilu pod jorganon. Nema ga na škoju ko ošišat pa čekamo ženu iz Zagreba koja se dođe u Valu odmorit. Usput i ošišat pase po listi čekanja. Meni u frizera šišanje 100. Rokiju 250 kuna.

Ko bi Domenika odbija? Nadan se da će mu žeje i daje ostat u ovin okvirima jer ja ne znan čiju sliku bi moga pitat drugi put. Pa evo, redon, da se moj Roki vidi.











DOMENICO, jel to bilo OK? :-))))





Post je objavljen 03.07.2021. u 14:35 sati.