Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepeze-slike-uspomene

Marketing

SIVI GOLUB IZ DRUGOG SVIJETA


slika: internet

Procjepi između svjetova koji mi se otvaraju u zadnje vrijeme su fascinantni, a ovaj put nije bilo ni krilo anđela ni čudna mršava žena u procjepu između svjetova.

Ovaj put je to bio sivi golub koji je toliko brzo proletio pa mi se učinilo kao da je izašao iz svog svijeta, uletio na sekundu u moj svijet i odmah uletio natrag kroz procjep u svoj svijet s One strane.

To se dogodilo u mojoj sobi, ležala sam na krevetu i gledala TV i sa moje desne strane gdje se nalazi noćni ormarić dogodio se taj – kako bih rekla “događaj” ili taj prelet.

Fascinantno.



slika: internet

Prije tog događaja, dok sam išla u dućan ili sam vodila Mašu, stalno sam nailazila, a i sad nailazim na siva pera – kao da su to pera ispala iz krila sivog goluba ili anđela – ne znam, ali zadnjih tjedan dana ih stalno nalazim na putu kojim se krećem.

napisano: 03.07.2021. u 12:45h, priča je iz moje 19. knjige fantasy priča "PRIČE IZ NOĆNIH TIŠINA"



http://www.digitalne-knjige.com/varga19.php

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN broj: 978-953-354-290-4
Sva autorska prava pridržana. Nijedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 03.07.2021. u 12:49 sati.