Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morskamorska

Marketing

Najobičniji petak





Foto. Otočka

Ubrala jutros iz mini vrtla zeru poma, balancana, paprika i kukumara. Malo, ali sve to srce veseli.
Jučer popila pinkicu pelina. Agencija zvala da se kupac odlučija za drugu kuću. Visoko u brdu. Daleko od mora. S bazenon i jakuzijen. Jebaga bazen. Di ću bazen gradit na kuću koja je devet metara od mora. Pa mi sve to bokunić teško palo. Al od žilavih san ja. Hop na noge lagane.

Tako jutros zoron, kako se već dižen, zgrabila od vedra neba. Pa zeru bistra mora. Zamišala s malo blažena maeštrala i , uz čikaru kave, zaželila si dobro jutro. Idemo dalje. Uvik postoji razlog. To šta ga ne vidin, ne minja na stvari. Nisan dobro. Nego san super.

Ova moja dva su guštala uz obid. Koji je nama u podne i kvarat. Ja njima, razmaženima, po žeji. Kako in pita. Pa sad oba ligenzi, u horizontali. A ja se makla u blaženi mir od oba dva.

Priko puta se usidrila vela jahta. Ingleži. Ni lako bit bogat. Oće te ko upucat, okrest, isfrižat jahtu, otet, tražit otkupninu...Pa triba ko će navigavat, pa osiguranje, ko će skuvat, oprat, dodat, namistit. Božemesačuvaj.

Roki dahće. Cili je zaresta al frizerka mu dolazi na škoj, iz Zagreba, tek u osmi misec. Zalivan ga svako malo da olakšan. A on se prostire po pločicama di mu je veća bava.

Jesan li dobro: jesan!
Je li mi lipo: ije!
Fali li mi čega: ništa!
Je li mi vruće: trenutno ni!
Iman li žeju: da ovaki mir u meni potraje šta duže!

Blogokviz će bit zadovojan.
5/5


Post je objavljen 02.07.2021. u 13:22 sati.