Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Dubrovnik

Još jedno lijepo putovanje ostalo je u riznici uspomena. Dubrovnik ... bilo je lijepo, bilo je prekrasno. Osam dana uživanja i odmora.
Bili smo smješteni u ugodnom apartmanu Vukosav na Lapadu. Samo desetak minuta pješačenja do mora, jutarnje i večernje kupanje. Dva puta smo bili u Gradu.
Valjda se o Dubrovniku sve zna pa nije potrebno puno pisati. Umjesto toga par fotki na naš način.

U dvorištu je stablo divlje naranče. Čuo sam da ih nitko ne bere pa nije bilo problema da svako jutro Dragoj uberem dvije. Jeli smo ih prvi puta u životu. Upravo fantastična aroma i okus. Pravo uživanje. Za branje sam učinio i alatku.


Moj alat za branje naranči


Divlja naranča


Pravo otkriće bile su nešpule.


Nešpule


Iz šetnji Gradom tek jedna fotka. Prozor na zidinama bio je idealan za učiniti dobru fotku. Draga me nekako uspjela ugurati iza zaključanih rešetaka. Kako? Ne pitajte kako, ali uspjela je nekako.


Memories from Dubrovnik


Na moju žalost, nisam uspio učiniti lijep snimak zalaza Sunca nad Dubrovnikom. Razlog je saharski pijesak kroz koji je Sunce izgledalo nestvarno i nije bilo boja zalaza na na kakve smo navikli.. Ipak jedna fotka koja svjedoči kako je to izgledalo.


Sun over Dubrovnik through Sahara sand


Poseban osjećaj bio je pogled na motor koji je stao negdje iznad Bosne kada smo se vraćali iz Dubrovnika. Ipak smo bez problema doletjeli do Zagreba.



I na kraju ... Hvala ljubaznim domaćinima na ugodnim trenucima i debeloj hladovini.


Apartmant Vukosav, Lapad, Dubrovnik




Post je objavljen 04.07.2021. u 10:16 sati.