Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

V.B.Z i nove promocije

No, prije toga.......ostala sam dužna neke fotografije od jučer....Knjiga:

Moje dvije najdraže maskice, šapice i kockice....... Kupila sam i nove cipelice, odnosno natikače. Udobne su, po noći svijetle:))))) Što me jučer najviše razveselilo?! Što mi Sandra Pocrnic Mlakar šalje nova Beletrina izdanja na čitanje. Moje je samo da za svaku napišem svoje dojmove. Nema problema - rekoh, presretna. I tako dolazimo na početak ovoga dana, na rano jutro. Ostajem raditi od kuće, jer sam naručila majstora za probleme s vodom, a on ne zna kada će stići. Ulovila sam ga dan prije godišnjeg, i nema ga dva tjedna! Zadnji čas! Uglavnom, zašto majstor?! Jer iz cijevi u kupaoni curi lijepo voda. O.k. Ovako je izgledala stara, uništena, cureća cijev: Strašno! No,bsada je sve u redu, sve cijevi zamijenjene, nigdje ništa ne curi. Huraaaa! Sva sretna odlazim u Vintage Industrial Bar, nastavak promocija V.B.Z-a. Divota!
Danas su na redu bile dvije promocije i šećer na kraju: čitanja poezije. Promocija br. 1: Marinko Košćec: "Sami". Radi s eo romanu, koji je nastao prije corone, ali se corona naknadno uklopila u roman, kao i potres u Zagrebu. Radi se o jednoj obitelji, čiji članovi vode svoje borbe, a na kraju se svi nekako sretnu na polazišnoj točci....A poanta je da na kraju u svemu ostajemo - sami....I samim time i sve probleme moramo sami rješavati. Na promociji su sudjelovali: Zoran Ferić, Drago Glamuzina, Katarina Luketić.

Druga promocija bila je promocija pisca, no trenutno i glavnog urednika V.B.Z-a Drage Glamuzine: "Drugi zakon termodinamike", a za sve je "kriv" Jonathan Franzen, koji je okupio jednu odličnu ekipu u Hrvatskoj, koja ga vjerno čeka - ali on na kraju ne dolazi....Sudjelovali su: Zoran Ferić, Jagna Pogačnik, Roman Simić

Treće: pjesnička čitanja: Iz novih zbirki čitaju: Lana Derkač, Tomislav Domović, Andrijana Kos Lajtman, Irena Matijašević, Damir Radić i Marko Tomaš. Uživanje! Fotografije:.Promocija 1: Promocija 2: I sve knjige pjesnika, koji su čitali svoje pjesme: Još sutra....Sretna!!!!! Sutra idem s mojom Annemarie. Ljubim!!!!

Post je objavljen 01.07.2021. u 01:41 sati.