Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

KAD FAZANI LETI

"Zašto tražiš karizmu u sebi punjena ptico" Johny Štulić!!!

Nakon što biskup RKC, Uzinić, kome beskrajno nedostaje slovo G-!!!! u prezimenu, promovira ideju demokracije i slobode svih nakaradnih humanoidnih skupina, dočekali smo i trenutak da vlasnik rabljene trafike i sitni švercer istanbulskih falsifikata, predrag peđa eu fred Matić podnese izvješće o "pravu" žena na silovanje!!!
Taj lik, vjerojatni mutant jazavca i neke ružne ptičurine (tražio sam u onom priručniku J.L.Borgesa neku inačicu, ali nisam uspio naći) je kao pravi reformirani transrodni feminist uzpio proguziti neki pamflet kroz tzv. EU parlament!
Ne zna se što je tragičnije?
Taj jadnik ili taj paraelemnt?

Nije problem taj bijednik, jer to ispuhano tijelo, ( nadahnuto dijaboličnim stavovima agende koju on ne razumije, ali mu je izfrustrirano derište od glavašević dojavilo da se radi o progresivnim idejama raznih pederskih falangi) nakanilo krenuti u boj za ženska prava, nego još veći EU bijednici koji nam na razne načine kroje budućnost naše djece......svijet vakcina i sloboda!

Taj jadnik je svojevremeno donio hrpu nekih knjiga na naš Klub, mislim da smo mu čak i neš love dali, meni su rekli da nema za kruh, mislim da se knjiga zove "Ništa lažno", pa ako neke blogere zanima muž svetlane patkovići i njegovi literarni pokušaja mogu im knjige posalti pouzećem.

Uglavno čestitam Guziniću, što se našao na istoj frekveciji s fredom!
Lijepo je spoznati da katolički (progresivni) svećenici po Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj vješaju pederske zastave po župnim crkvama u čast "punjenih ptica" bez imalo karizme!!!

A jučer je bila i godišnjica ukazanja u Međugorju!
Iako nisam skeptičan glede ukazanja, malo sam ipak rezerviran prema nekim popratnim pojavamana oko Međugorja, ali kad se sjetim freda i uzinića Međugorje je čista simfonija blaženstva!!!



en>


Post je objavljen 25.06.2021. u 16:02 sati.