Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

16.06.2021. Selo moje malo

Hello ekipa ...
Sjedim u stanu ... na 1503789 stupnjeva sa mirisom štale koji ulazi kroz prozor i jedno 784 000 000 muha .... ljuta sam i tuzna i bijesna i nemoćna !!

Susjeda u stanu ispod nas (jedini stan u ovoj kući, jedina susjeda u kući) se bavi konjima. Kako na koji način ima.li svoga konja ne znam, ona baš nije razgovorljiva ... zatvorena osoba masu. Dečko joj je top .. lovac ... pričali smo s njim nekoliko puta, nasmijali se i svašta a ona ... tuli i muli. Ni ne pozdravi nekada. I oke , ne mora ... tak me zaboli!
Uglavnom konji ... bavi se konjima, ima i onu prikolicu za prijevoz konja i sve to skupa, svoje sedlo bla bla ... ima i podloge iz štale u dvorištu koje je valjda donjela oprati ili što veći koje stoje i smrde meni pod prozorom već 3 dana!!
Volim ja životinje, shvaćam da se moraju oprat podloge oke ... ali 3 dana stoji nije ih pomaknulaaaa !!!! Smrdi ... prže se na suncuuu i sav smrad ulazi u stan!!
Pojavilo se osamsto milijuna muha ... i sve su usle u stan.
Ne mogu špricat ih Raidom jer se neće stan nikada izračiti ... ja imam bebu! Znači bijesnaaa!!!

Kupili smo jučer neke glupe naljepnice za prozore koje navodno ubijaju muhe .. samo je mali.problem sto muha mora doći na tu naljepnicu i otrovat se ... a one se ne priblizavaju!!

Prije dvije godine ili tri imali smo u iznajmljenom stanu problem s mravima ... izluđivali su me . Plakala sam od nemoći jer su izlazili iz utičnica i rupica i bilo ih je masuuuu!! Ovdje me ubijaju te životinje, bube ... nrke nikad nisam ni vidjela. A ultimate fear je uholoža (ne znam jel se svugdje isto zove ali ja znam samo taj naziv). Te životinje me izluđuju! Samo se pojave!!!! Kako zašto odakle ... nema izvora ... samo su tu ! I to mi je toliko uzasno eto!!

Možda sad zvučim kao ne znam ni ja što ali bube i pauci me s godinama sve više smetaju. Ne znam tko i kako i zašto mi je usadio taj strah ali s godinama raste! Nisam sretna zbog toga ali nije mi na listi prioriteta borba s tim strahom, ima.drugih !!

Uglavnom! Sjedim doslovno izmad štale! Tako se i osjećam. Kao kad smo ko djeca išli kod mamine tetke u Hercegovinu! Žena je koze držala! Ljeto koze muhe govanca škorpioni hahahahah jaooo živote!!!

Moram sad završit inače ću jos milijun puta napisati koliko sam jadna !! A moram.nešto napraviti da ne budem jadna i smisliti kako da se izborim s muhama!!!

Ako imate neki narodni recept protiv muha MOLIM PIŠITE!!

Još samo kratko o snovima. D. Kaže da mozak preslaguje ladice, da radi čistku malo i da.onda neke stvari se jednostavno pojave u snu. On je tu večer danjao neke.parcelacije i točke i ne znam ni ja što.
Kada sam mu ispričala svoj san damo se nasmijao i rekao polako ... možda mozak odlučuje hoće li sve to staviti u koš za smeće ili pospremiti u neka lijepa sjećanja!! Eto toliko sam saznala.
Moram guglat još neke lucidne snove .. iako i to sam prije davno istraživala .. ali oke ... možda nešto saznam.novo!!

Pišem brzo!!!

Post je objavljen 16.06.2021. u 10:52 sati.