Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

CAC i utakmica

Danas je bilo veselo, naporno, vruće - ali lijepo!!!Ujutro sam već gibala prema izložbi, koju je organizirao Klub ptičara i španijela za SVE kategorije, a ne kako sam ranije rekla samo za ptičare:)))) Cockeri spadaju u ptičare, FCI grupa VIII. Sekcija 2, podkategorija: šunjkavci. (Zato sam se znala šaliti s Goldie da je šulj šulj pas!:)))) Mahala je glavicom da nije. Onda sam morala objesniti da se samo šalim, pa je bila sretna.)
Znači, danas je bila izložba svih pasmina. Nahodala sam se, jer je izložba bila smještena skroz sa druge strane jezera. No dobro, nije škodilo!:))) Evo i fotografija, najprije konjića koje sam uz put također srela.

Konačno, stižu i fotografije wufkanovića!!!! Zadnje uređivanje pred izlazak.... Sudci su spremni za ocjenjivanje.... Neki svoj red čekaju u kavezima, jer su tamo cijeli dan i rade više tih šetnji i krugova, pa da se malo odmore....No, dobro sam poznavala jednu malenu pobjednicu CACIB-a. I još nisam srela ljepšu! Kad sam konačno došla kući, dočekala me susjeda s kolačem....Ali, prije toga.... Leća, mrkvica, krumpir - varivo....Mljac! No,dug je bio put do ručka. Kako sam se kasno vraćala s Jaruna, ostala sam gledati utakmicu u kafiću na Črnomercu, jer sam shvatila da ne bih stigla do kuće.. Nije bilo puno mjesta, pa me jedna gospođa pristojno zamolila može li sjesti. "Samo izvolite" - kažem ja. Uz uzrujavanje zbog primljenog gola i pivo, smijali smo se kao lude kada mi je ispričala da ide s Rebra, bila je posjetiti supruga, koji je imao nuspojave zbog cijepljenja. Najluđe je bilo kad je smrtno ozbiljno rekla: znate, ja sutra idem po drugu dozu tog istog cjepiva! Pogledala smo se i nakon toga nekoliko minuta umirale od smijeha....Eto lijepog dana! Ljubim!

Post je objavljen 13.06.2021. u 21:28 sati.