Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

08.06.2021. Zahvalnost

Hello ekipa ...
Gotovo je !!
Temperatura je napokon gotova! Nema vise čepića i tusiranja u mlakoj vodi (oke voda ipak ostaje zbog dermatitisa ali ... kuzite!)
Tri dana temperature između 38° i 40°C. Nikako skinut ispod 38°C. Gotovo!!
Moja beba je presnazna i predobra ! Ona je to hendlala savršeno. Ni meni nije svejedno kad me zaroka 40 temperatura a ona je bila famozna !!!! Nije bilo kenjkanja, nije bilo plakanja, beba je odradila sve kao najveća gospođa!!
Danas imamo samo osip koji je normalan kraj te temperature!!
Ona je svemir!! Toliko je dobra. Toliko "racionalna". Ne znam, kao da je razumjela svaku riječ koju smo joj D. I ja rekli .. kao da je shvatila da će sve to brže proći ako ne plače i ne stresira se ... smješno j3 jer nije to sve mogla shvatit ali se tako ponašala. Trudila se jesti piti ... nikad nije toliko popila vode/sokića ... hrane je jela koliko je mogla.

Zahvalna ... prezahvalna na svemu!! Što je gotovo naravno ali i što je moja beba zmajica !!! Što smo svi troje to.odradili na kraju jako dobro i kvalitetno!!

Znam da nas čekaju ovakve temperature još sto puta, ali ova je bila naša prva ! I nismo znali kako se ponašati .. a onda na kraju eto uspjeli smo !! Naravno da bi bilo nama puno izazovnije da je K. Drugačija osoba ... ali eto i onda bismo rješili!!
Dobar smo tim nas troje !! Doslovno tri pooootpuno različita karaktera tri skrooooz drugačije osobe ... ali super funkcioniramo !!

Hvala Vama svima na riječima.podrške ... i znam da je većini to smješno jer ste prošli to ... ali eto .. nama.je bio prvi izazov! Dalje ćemo.lakše !!

Pišem brzo !!

Post je objavljen 09.06.2021. u 12:43 sati.