Naslov kao naslov, samo patkica i ništa više... išli smo malo na more... malo delat i malo uživat...
Što se tiče radova, logično mene su išli oni vanjski... inače volim slike "prije/poslije", pa evo B1 (prva bašča dok druga ide na vol.2)
Prije;
Poslije;
Vrijeme je poslužilo od srijede do nedjelje pa se srećom sve stiglo pa tako i kupati;
Jedan dan je zapalo i mene za kuhanje... samim time nešto brzinski (fijasko sa zadimnjenom kuhinjom neću spominjati)....
Uglavnom, kremenatličenke istucite i napravite rezove s vanjske strane gdje je masno (kod pečenja da se ne frču) i pouljite te dodajte što vam paše za vaš pac i pustite u hladnjaku nek se opušta... mladi krumpir možete guliti a i ne trebate... krumpir narezati na kockice i skuhati... naravno, ne zaboraviti posoliti vodu... meseko sam pekao na maslacu u tavici, dodao glavicu luka u grubo nasjeckano, samo na 4 komada, posolio i pred kraj ubacio malo ružmarina... kad se meso makne iz tave, skuhani krumpir samo kratko prepržiti u toj istoj tavi... bilo je ok, lagano i brzo...
A sad opet malo uživancije na plaži;
Posjetila nas je i ova mala divlja pantera;
Iako nisam neki veliki "fan" mačaka, ova pantera je i meni bila kroz fora;