Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DAMIR BAJS JE POSTAVIO MLADENA MARUŠIĆA ZA RAVNATELJA ŽUPANIJSKE UPRAVE ZA CESTE BJELOVARSKO - BILOGORSKE ŽUPANIJE, A SAD SE POKAZUJE; TKO JE TAJ ČOVJEK?DAMIR BAJS JE POSTAVIO MLADENA MARUŠIĆA ZA RAVNATELJA ŽUPANIJSKE UPRAVE ZA CESTE BJELOVARSKO - BILOGORSKE ŽUPANIJE, A SAD SE POKAZUJE; TKO JE TAJ ČOVJEK?

Šef Županijske uprave za ceste upravo je optužen zbog zlostavljanja zaposlenice Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo je optužnicu protiv Mladena Marušića. Protiv ravnatelja Županijske uprave za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije Mladena Marušića Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo je optužnicu kojom ga tereti za zlostavljanje na radu.

Tereti ga se da je još u studenom 2018. počeo maltretirati jednu svoju zaposlenicu, odnosno da ju je tijekom i izvan radnog vremena omalovažavao na osobnoj i profesionalnoj razini. Žena je istražiteljima ispričala da joj se unosio u lice i stavljao joj ruke na bokove, pa čak i fizički nasrnuo na nju.

Osim toga, istražitelji tvrde kako joj je prijetio je otkazom ugovora o radu, izolirao ju od radnih kolega i učestalo joj mijenjao mjesto rada. To zlostavljanje je kulminiralo 29. listopada 2018, prošle godine kada joj se neprimjereno obratio i unosio joj se u lice, te rukom nasrnuo prema njenom licu želeći ju udariti”, navode iz Općinskog državnog odvjetništva.

Prema optužnici, u dva navrata joj je izricao neopravdane opomene pred otkaz zbog čega joj se narušilo i zdravlje. Na bolovanje je na kraju otišla 16. studenog 2020., prošle godine. Za zlostavljanje na radu Kazneni zakon predviđa kaznu do dvije godine zatvora.

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.06. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5760.


Post je objavljen 06.06.2021. u 13:35 sati.