Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

znam da s ovim tekstom neću na naslovnicu

potaknuta anketnim pitanjem uhvatilo me da nešto natipkam i podijelim sa blogerima, ni sama ne znam koliko sam puta već napisala da je blog hr najbolji, najzanimljiviji, najkvalitetniji blog servis.
kao i u stvarnom, tako i u virtalnom životu svi mi imamo pravo odabira, naime ovdje čitamo zanimljive tekstove, naravno ne komentiramo sve ali komentiramo one koji su nam bliži po našem razmišljanju, jer nitko od nas nikada ne razmišlja isto, ne piše isto, ne kuha isto, ne oblači se isto, ne pjeva isto ali smo tu da podijelimo sa drugima nešto svoje na način kakav znamo.
naravno u stvarnom i u virtualnom životu postoje osobe koje nas, a niti mi njih u potpunosti ne razumiju jer ne može ništa biti idealno.
na blogu hr su stvarno kvalitetne osobe, možemo uživati u spektru tekstova, možemo komunicirati sa kim želimo, možemo iznijeti svaku svoju pametnu ili glupu (kod mojih tekstova većinom je moja glupost), većinom ja koja nikada sebe neće promijeniti jer ima ovdje dosta onih kojima sam draga ovakva kakva sam a naravno ima i onih kojima nisam ali i te kojima nisam draga rado pročitam.

svi smo mi svoji, različiti, a blog hr je jedinstven i najbolji servis,
nastavimo pisati, nastavimo uživati u tekstovima blogera, i pokušajmo prihvatiti i kritiku pojedinca jer isto je vrijedna kao i pohvala

s poštovanjem blogiju Andrea

Post je objavljen 03.06.2021. u 13:41 sati.