Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dnevnikbivsegastudenta

Marketing

Maturanti i povratak u prošlost

U utorak je maturantima bio zadnji dan nastave, a slavili su već od ponedjeljka. Slavlje je bilo u vidu glasne glazbe po cijeloj školi, njihovoga ulaženja u sve razrede i prekidanje nastave, a naravno - bilo je i alkohola u potocima. Ja sam ta dva dana ponovo proživio vlastiti završetak srednje škole. Točnije - nadoknadio, jer sam u to doba bio nesretan i izoliran u svome razredu.

Slavio sam s njima, pio, plesao, a zatim polupijan odlazio održati nastavu. Nastava se ionako nije mogla održavati ta dva dana pa smo dobili dopuštenje da pustimo sve učenike da pjevaju i plešu s maturantima. Problem je nastao kad je jedna učenica počela povraćati po cijeloj školi, a naposljetku i samom ravnatelju na stol u njegovom uredu.

Maturanti su me kasnije zvali da idem s njima na plažu, ali sam imao nastavu i kasnije nastavničko vijeće pa sam im se pridružio tek u kasnim popodnevnim satima, kad su svi već imali i po nekoliko promila u krvi. I ja sam nastavio piti i plesati, trebao mi je jedan takav dan nakon cijeloga cirkusa od korone i lockdowna, a oni su bili oduševljeni što je jedan nastavnik odlučio biti i piti cijelo vrijeme s njima.

Post je objavljen 27.05.2021. u 09:39 sati.