Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Vino i gitare....

Jučer je zapravo bio odličan dan. Osim što je sada (mislim od jučer aktualno) pomrčina Mjeseca, pa energije malo divljaju, brzo se plane i ulazi u konflikt. Shodno tome, bio je jedan post na Facebooku, u kojem se govorilo o tome da bi mi sada slavili s Italijom pobjedu na Eurosongu, eto samo da nije bilo Tita. To su mi malo neukusne rasprave, pa sam tako i napisala. I gle čuda, našla se jedna budala uvijek se nađe, bez brige!) i kaže (s obzirom da na profilnoj slici imam Goldie, nisam mijenjala) da što JA imam protiv Tita, i da on hejta moga psa, i da kako to moj pas izgleda....:(((((( Dakle, ne znaš bi li se smijao ili plakao. Mene našao! Ja - hej, ja - protiv Tita! :((((( Moj izložbeni pas ne izgleda dobro...:(((((( Dakle, što bi se reklo fulao ceo fudbal.....(Zvezda jučer postala prvak Srbije nakon 14, 15 godina!). I da - osvjestila sam da je jučer bio 25.05. - Štafeta mladosti! Titov rođendan. I eto svađe usijane glave! :))))
No, vlasnik spornog teksta je vrlo brzo shvatio da se počinju gomilati glupi komentari, i jednostavno prijavio lika za vrijeđanje na Faceu, a cijeli tekst je vrlo brzo nestao, što znači da ga je pobrisao.
Svašta ljudima pada na pamet! :((((( Ne možeš vjerovati.
No, dobro. Inače se baš ovih dana osjećam dobro, samo pomalo iscrpljeno jer mi je tempo nenormalan.:((((( Ali, proći će. Sve prođe! :)))))
Danas sam bila pozvana i na degustaciju vina Zdjelarević. I prefina su! Jednu bocu sam dobila na poklon.
No, toliko za ovu večer. A kako ste mi vi, dragi moji?! Nadam se da je sve super! I da - zaboravila sam se"pohvaliti" da sam Benija predala na socijalizaciju. Uživa mali ludonja, i nadam se da će mu se moći pomoći. Ljubim!



Post je objavljen 26.05.2021. u 21:48 sati.