Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT, NA SPORTSKOM TERENU, 25.05.2021., FOTO - 1-6.

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT, NA SPORTSKOM TERENU, 25.05.2021., FOTO - 1-6.BRANKO STOJKOVIĆ-ŠTIT ĆE PONIŠTITI NJIHOVE NASLOVE.
Ovladavanje umom zahtijeva razvijanje svjesnosti. Nažalost, jako velik broj ljudi ne vidi razliku između sebe i onoga što im um plasira kao istinu. Kad se spomene riječ svjesnost, mnogi ju percipiraju vrlo površno. Kad um nije povezan s tijelom i kad je naša svijest pozicionirana u glavi, ne možemo naći osjećaj oslonca unutar sebe.
Neću otkriti tajnu o mome treniranju, odnosno; što je moj cilj i uspjeh. Ali biti će na vrijeme obznanjeno - ono što ću javnosti reći. A sad da prokomentiram čovjeka koji je mlađi od mene šest godina a sad se nalazi u invalidskim kolicima, svojedobno je bio osam puta Mister "Olimpije". Promatrao sam tijelo od Ronnia Colemana kad je bio u najboljoj formi, meni je to ispalo sprdačina: kao da je netko na njega nalijepio "krmenadle".
Ti njegovi mišići su umjetno stečeni preko razne "kemije" i oni su na njegovom tijelu se pokretali, tj. hodali gore, dolje u stranu, pravi mišići stoje čvrsto i nikuda se ne "klimaju", prilikom masiranja ili mazanja uljem za takmičenje... Vidio sam desetak "rugla" na njegovom tijelu, a "mister" je svijeta, i od lažne komisije; on izabran je za naj-lijepo tijelo.
Vidio sam i druge poznate svjetske, Bodybuildere kao što je Nijemac, Markus Ruhle (49) godina, on sad izgleda kao živi starac od steroida i anabolika, a ubrizgavao je i ulje "sintol" u sebe da pumpa mišiće. Četrnaest godina on je mlađi od mene - sad više nema na sebi mišića. To sve su radili i drugi bilderi - da ih sad tu ne nabrajam, još ću spomenuti samo Miloša Šarčeva koji je bio deseti čovjek u svijetu; kojem su "sintolom i kemijom" uništili život. Sve što je cijeli život radio na sebi, sve na kraju mu je sad uzaludno. Svi su poslije završili u bolnici i jedva su ostali živi.
Mladim ljudima bih preporučio da paze i da takvi "lažnjaci" im ne budu uzor. Pet minuta slave je "gorka pilula" života. Što vrijedi čovjeku da zadobije licemjeran svijet a svoj život izgubi?BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.05. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5745.


Post je objavljen 25.05.2021. u 23:11 sati.