Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

24.05.2021. Blast from the past!!

Hello ekipa !!
U zadnjem.postu rekla sam da imam jos nesto za pisati a nikako uhvatiti vremena! Ludnica nam je zadnjih par dana stalno nesto negdje ... plus ako nema stresa u danu ja ga napravim i zaključam nas pred stanom sa oba ključa u stanu !! Hahahahhahahaha to je bilo zabavno !! Uspjeli smo sve riješiti bez rauvaljivanja vrata, kulturno i jos zavrsili kod susjeda na pivu!! Onda da se "oduzimo" zvali ih u subotu na druzenje. Pa nam je palo na pamet da bi mogli raditi burgere ... pa je to ispalo sve skupa genijalno!! Jaako jaaako haaaaako volim ljude koji xe probat nove stvari, pojest popit .. nema onog "Na dijeti sam ja ti to ne jedem!" "Rakija jaaooo paa nisam.ti ja bas za rakiju!" "Jedva sam.pola burgera pojeo di ces minjos drugi radit?!" NEMA TOGA !! Sve moze, sve zele probati sve je bas kao da sebi radimo ... sta im se scida kazu sta im se ne svuda kazu !! Predobro ! Meni osobno takav stav odgovara u potpunosti! Toliko je bilo lijepo opusteno pricali smo 4h bez prestanka neme glupe tisine, kao da se 100000 godina druzimo! Jako jako sam sretna!!

To nije ono o cemu sam danas htjela ... o rostilju i ljudima ce biti posebni post !!

Netflix! Serija Crown! Toliko razvikana, toliko hvaljena ... a ja i razvikane stvari smo na Vi! Ali sve sam pogledala vrijedno gledanja na Netflixu i ostala Kruna! I sta sad ajde .. ajmo vidjeti !!
Četiri sezone sam.pogledala za 2 tjedna ! Nisam mogla stat ali sam morala ... jer K. Je tu hahaha a noj je u 6h ujutro debeelo jutro! Odusevljena !!

Često sam čula koliko svi vole Lady Di ... kolioo j3 svima.zao i tuzni su i sve to skupa. To je biko nekad prije mog vremena i ja nikafa nisam pogledala niti jedan njen intervju. Nista! Niti me se ticalo realno jer sam.u nekom.drugom điru totalno! Ali gledajuci ovu seriju ... sve me.zanimalo!! Serija započinje sa ocem trenutne kraljice ... njegovim dolaskom.na prijestolje i odlaskom te njenim nasljedivanjem svega!! Znaaaci pocetak ove konkretno obitelji koja vlada! Svasta se tu ima za vidjeti. I ta kraljica ..... ne znam eto da ne ispada da pametujem ali to je malo poremecena osoba! Zapravo sve te osobe koje su se odlučile krunu staviti iznad svega i svih! Jedna institucija je kroz godine toliko života unistila da je to zbilja zalosno!! Jako zalosno! Vlastitog sina je unistila a posredno je on unistio jos nekoliko zivota ... sestru je unistila i ona nekoliko njih povlaci za sobom .... i padaju okolateralne zrtve u svrhu cega ?!?!

Lady Di ... fascinantna osoba !! Toliko sam se zakacina na nju da sam.pigledala jos 3 dokumentarca o njoj! Plakala sam ! Zamisljala sam Harrya i Meghan i malenoga Archia i koliko bi im zivot bio ljepsi da je ona s njima! A dozivjela je nepravdu neopisivu ... pristala na stvari na koje nije trebala ... alu kao da je imala opcija! Taj Charles .. nisam znala da je to bio macan ... otkako znam da ta osoba postoji je ruzan i klempav ... ne znam kako je on imao.toliko zena .. a onda opet pa to je faking princ! Svejedno! Bljak! Ali zaljubis se i sutis i lijepo ti je ! Njoj nije bilo lijepo! Fascinantno koliko samo jedna osoba moze promjeniti svijet! A mislimo da nista ne mozemo! Pffff !!

Nekoliko puta se u povijesti ove kraljevske obitelji dogodilo da im se ponudi izlaz. Ili ce biti dio kraljevske.obitelji i odreci se prave ljubavi koja nije prikladna kruni ili ce se odreci svega sto posjeduju i titule i novaca i palaca i otici sa ljubaci scoga zivota!! Nekoliko puta se nudilo, svaki puta je bilo.odbijeno ... jer eto palaca i novci su vazniji bili pa onda to mozda i nije vila orava ljubav! Samo je jedna osoba prihvatila .... princ Harry!! Spasio se !!
Pobjegao iz tog pakla ... zivi sa svojom zenom i sinom i zdrav je! Zavrsit ce zdrav! Bas mamin sin!

Emocije su me.drzale nekoliko dana na zalost nisam stigla pisati kad sam trebala pa sad ovo sve nije toliko napucano emocijama ... nije toliko zivopisno kao u mojoj glavi! Ali malo mi se gadi stara bakica Lillibeth ... malo ne mogu shvatiti kako je institucija bitnija od obitelji! Smatram da je zastranila odavno!! Barem je Charles dobio sto je zasluzio ... nece biti kralj vjerojatno nikada !! I onda smo na Williamu i Kate .. oke ... i oni su mi ekstra antipatični ... ali oke ja ionako zbilja nisam bitna !! Hahaha
Na koju foru je Camilla ipak zavrsila u palači ne znam, čekam.5. Sezonu!! Ali pokusavam samo zamisliti Williama i Harrya koliko je bilo tesko odrastati na nacin na koji su odrasli !

Sve u svemu dosta sam ja to emotivno dozivjela!! Zao mi je sto nisam.iz prve mogla vidjeti Lady Di! Osjetiti tu njenu moc koju je imala!! Zao mi je sto se dogodilo to sto je ... jer smatram da bi svijet bio puno ljepse mjesto s njom na njemu malo duze !! Neopisivo sam sretna zbog Harrya i odricanja svega zbog zene koju voli i dokazivanja svima u toj obitelji sto pravi muskarac i bogat covjek je!! Bravo Lady Di!!

Da ne pricam o cinjenici da je na svijetelo dana isplivalo puno problema o kojima se do tad nije govorilo javno !! Koliko je to velika stvar !! Razmislite !!

Ne znam jeste gledali ili ne ... tko nije preporuka!! Ja ne mogu docekati 5. Sezonu!! Luda sam !!
Ako netko ima preporuke za jos nekakav dokumentarac o Windsorima ... pisite! Hvala !!

Pisem brzo .. o susjedima!! Pozdraav

Post je objavljen 24.05.2021. u 13:14 sati.