Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BJELOVAR - JA PROTIV VLASNIKA AUTO PRAONICE OSOBNO NEMAM NIŠTA - ALI SMETA ME: DA ON ZAGAĐUJE I TRUJE NAŠE RIJEKE, I UNIŠTAVA "FLORU I FAONU" (Branko Stojković-Štit)





BJELOVAR - JA PROTIV VLASNIKA AUTO PRAONICE OSOBNO NEMAM NIŠTA - ALI SMETA ME: DA ON ZAGAĐUJE I TRUJE NAŠE RIJEKE, I UNIŠTAVA "FLORU I FAONU" (Branko Stojković-Štit)
Još prošle godine (18. travnja 2020.) sam obznanio u svom video filmu na You Tube broj (01676) da vlasnik autopraonice Igor Habalija, otrovao je našu rijeku "Bjelovarsku". Nitko nije od inspekcije ili bilo kojih drugih odgovornih službi - do danas 24. svibnja 2021. godine, ništa poduzeo. Ovo najbolje govori u kakvom društvu i državi Mi građani živimo, gdje nitko za ništa ne odgovara.
Kemikalije od pranja auta idu ravno u obližnju rijeku, zbog otrovne kemikalije, potrovani su živi organizmi; ribe i žabe... Ovo je otrovna prijetnja svim živim vrstama; prvenstveno mislim na mlade generacije koje dolaze iza nas.
Ovakav odgoj vrlo loše služi budućim naraštajima. Čiste rijeke su nam pretvorene u kanalizacije. Izlet i boravak u prirodi, postaje sve veća opasnost za ljude. Uništava se; biljni svijet, tj. biljne vrste. Vlasnik auto praonice nije odgovoran za "trovanje" svega oko nas, i ja želim ponovo to upozoriti.
Kemijske materije su otrov koje uništavaju: floru i faunu. Ptice i druge životinje koje piju vodu iz ove zagađene rijeke obolijevaju i ugibaju. To sve lako se prenosi na ljude, a između ostaloga uništavaju se plodovi, odnosno, sjeme i usjevi: žito i kukuruz, i druge kulture, jer navodnjavaju se iz "Bjelovarske".
Uništena rijeka "Bjelovarska" ulijeva se u druge rijeke; u Česmu i Ilovu, itd., te onečišćuje i druge rijeke oko sebe. Ovo je ozbiljna stvar, i vrijeme je; da netko nešto poduzme. Vidim da Igor Habalija, je kućni prijatelj sa Damirom Bajsom, koji sve ovo dopušta, kao neki čovjek i "neki župan", koji se sad ponovo kandidira, i nudi, na lokalnim izborima...

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 24.05. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5744.



Post je objavljen 24.05.2021. u 14:53 sati.