Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

zanimljiva anketa

znam da ćete reći da se ponavljam, ali moram
pišem jer volim pisati, jer se volim družiti i ovo mi je u zadnjih godinu dana jedini doticaj sa osobama koje se nalaze ovdje i koje pišu zanimljive tekstove puno kvalitetnije od tekstova na drugim portalima.
Tekstovi mogu, a i ne moraju biti na naslovnici bloga da bi imali čitanost jer nikome od nas se ne mora sviđati ono što se sviđa nekome tko naslovnu stranu uređuje, tekst koji je postavljen na naslovnu stranu s nekim razlogom je istaknuti i zbog istaknutosti teksta koji možda nije po našem guštu ne moramo biti zajedljivi i gunđati, taj tekst možemo ili ne moramo pročitati, možemo ili ne moramo komentirati.
Mi sami imamo pravo izbora što i na koji način nam je zanimljivo, jer svi smo različiti i različito razmišljamo, svatko od nas ima svoj stil pismenog izražavanja i svoju čitalačku publiku i stoga pokušajmo biti nezajedljivi ako naš tekst nije na naslovnici jer pišemo svojim načinom pisanja koji će možda jednom zavrijediti da bude istaknut na naslovnici a do tada uživajmo u pisanju i čitanju tekstova koji odgovaraju nama.
Svi mi imamo svoju vrijednost, ali priznajmo sami sebi da su na naslovnici istaknuti blogeri koji su po svom načinu pismenog izražavanja bolji od nas, jer tekst koji je istaknut na naslovnici ima svoju kvalitetu i sadržaj koji je upečatljiv.
Svi mi imamo svoju čitalačku publiku, nekome se sviđamo više, nekome manje, za neke smo glupi, za neke nemamo kvalitete ali volimo normalnu komunikaciju, a hoćemo li dospjeti tekstom na naslovnicu ili ne nemojmo se pjeniti jer ipak nas netko čita i prati naše napisane nebuloze.

Post je objavljen 24.05.2021. u 13:21 sati.