Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT: HRVATSKA JE PROPALA, A IZBORI 16. SVIBNJA 2021., SU SAMO FARSA*, TKO ĆE VRATITI SVE POKRADENO I UNIŠTENO?!BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT: HRVATSKA JE PROPALA, A IZBORI 16. SVIBNJA 2021., SU SAMO FARSA*, TKO ĆE VRATITI SVE POKRADENO I UNIŠTENO?!

Oni koji su od ŠTIT-a NE razapeše svoje tijelo sa strastima i požudama lažnoga ovog svijeta. Ima tu puno nerazumnoga u "Domovinskom pokretu", Saborski zastupnik Stipo Mlinarić - Ćipe, i odvjetnik Željko Olujić i zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić, podnijeli su Kaznenu prijavu; protiv Tomislava Tomaševića, zbog nedopuštenog financiranja iz inozemstva na lokalnim izborima, a otac od Tomislava Tomaševića je na listi "Domovinskog pokreta" kao kandidat u Zaprešiću, čak pod rednim brojem 3. Šta to sve znači?

MIROSLAV ŠKORO JE UDBAŠKI POTRČKO, IMA U ZAPREŠIĆU NA LISTI UDBAŠA TOMAŠEVIĆA POD REDNIM BROJEM TRI. TO JE OTAC OD TOMISLAVA TOMAŠEVIĆA KOJI SE ZALAŽE ZA VRAČANJE TRGA TITA UBOJICE HRVATA, I RIRMOKATOLIČKOG MASONA. U NAROD UNOSE RAZDOR I SVAĐE; DA BI IH AKTIVIRALI DA IZAĐU NA IZBORE.

ŠTO SE TIĆE ŠKORINOG KANDIDATA ZA BJELOVARSKOG GRADONSČELNIK DRAŽEN MEDVED JE BIVŠI YUGO-OFICIR, A POSLIJE SE UVUKAO U BJELOVARSKU POLICIJU, I PROGANJAO HRVATE, I MENE... UMIROVLJENI POLICAJAAC HOĆE BITI GRADONAČELNIK - MA KOJA JE TO FORA? NE TREBA ZABORAVITI DA JE ŠKORO NA OVI IZBORIMA U SVOJIM REDOVIMA AKTIVIRAO "KOMNISTIČKE SPAVAČE".
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 15.05. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5737.Post je objavljen 15.05.2021. u 07:04 sati.