Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŠTO MISLITE DA GRAĐANI BUDU UDISALI BETON UMJESTO ZELENILA?!ŠTO MISLITE DA GRAĐANI BUDU UDISALI BETON UMJESTO ZELENILA?!

VIJADUKT U VELIKOM KORENOVU PREKO KOJEGA VEĆ 14 GODINA NITKO NE IDE !? ZA PROPALU INVESTICIJU NITKO NE ODGOVARA. TO JE BIO LAŽNIPREDIZBORNI TRIK I INVESTICIJA OD DAMIRA BAJSA IMGINARNOG ŽUPANA BJELOVARSKO-BILOGORSKOG I HDZ-a. U TOME SLUĆAJU ŠTO RADE NADLEŽNE SLUŽBE DA KAZNE BAJSA? Zaboravljeni nadvoženjak (Most) u Velikom Korenovu i dalje stoji napušten. Umjesto da nadvožnjak u Velikom Korenovu koji je vrijedan 13,5 milijuna kuna, nije u funkciji, taj vijadukt gotovo stoji neiskorišten 14 godina potpuno neiskorišten, a ako je suditi prema dinamici izvođenja radova na brzinu je “sklepan” i neispravan, jer most visi na jednu stranu, a trebao je biti u funkciji kao brza ceste od Zagreba do Bjelovara.

ZA OVO JE KRIV DAMIR BAJS I HDZ-ova POLITIKA.
VIJADUKT (MOST U VELIKOM KORENOVU) GOTOVO 14 GODINA JE NAPUŠTEN, A U NJEGA BAČENO JE 13,5 MILIJUNA KUNA, TO JE NOVAC OD NAS GRAĐANA. NAŠ GRAD JE PREPUN "NAKAZNIH INVESTICIJA" A TO SU MNOGE NAPUŠTENE FIRME, ZGRADE, TRŽNICE, KUĆE I STANOVI, I DRUGA IMOVINA KOJA STOJI ČAK I 31-TAK GODINA NAPUŠTENA, ČIJE JE TO,.., I KAKVA SE TO VODI "GUBAVA I ŠUGAVA" POLITIKA?!


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 14.05. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5736.


Post je objavljen 14.05.2021. u 13:06 sati.