Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

fraktali

ne znam da li je nekom poznat pojam fraktala? oni koji žele znati više neka guglaju al okvirno oni predstavljaju nesavršene oblike koji tvore savršenu sliku. ne, nisu to mandala krugovi koje stvaraju ljudi, to su oblici koje je stvorila priroda u svoj svojoj nesavršenosri i ljepoti. a poanta je sljedeća.

mnogi ljudi se ne znaju izraziti kako bi bili razumljeni, drugi pak se koriste 'fraktalima' i bivaju razumljeni, dok treći sve to pretvore u mandala krugove. drugim riječima onima koji pričaju ne možeš uhvatiti ni početak ni kraj ostaju nerazumljivi cijeloga života i šetaju svijetom kao antuntun dok drugi, koji svojim riječima pobuđuju nesavršenosti stvaraju savršenu sliku, kao i narodne poslovice kojima nitko ne zna tvorca al savršeno pristaju u svim vremenima, treći pak to koncizno slože da odmah svi prepoznaju.

u tome se svi razlikujemo i po tome smo jedinstveni. nema istovjetnih oblika, pitanje je samo jedno, kakva je slika koju vidimo. al pritom također valja imati na umu da gledati i vidjeti nije istovjetno kao ni fraktali i mandale.


Post je objavljen 14.05.2021. u 10:10 sati.