Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nero81

Marketing

Ni vrit ni mimo

Doslo neko vrijeme kada ne znam šta bi dalje i kako i najglavnije sa čime. Građevinski dio je ispao dosta skuplje od predviđenog pa se sada moram snalazit.
Zidovi su dosli u 2 sloja tj 2 ploče. Unutrašnja od fermacella i vanjska od gioskartona(knauf). Rupe za prekidače i utičnice su vec odrezane u farmacellu. Kako su majstori bili u žurbi nekoliko rupa su prekrili sa knaufom pa ga je trebalo skidat i bušit. Srećom smo to primjetili na vrijeme.
Pod je bio prošaran bužirima i cijevima i jedva sam čekao to zatrpat da ne gledam više :) nešto kao zatrpati prošlost za sobom.
Potraga za majstorima za estrih i nije bila tako teška. Prijavio sam se na emajstor i preko njih dobio brdo izvođača. Najpovoljnija cijena je bila 140kn/m2 za ruke i 7cm stiropora 150 i 6cm estriha. Ne mogu ocijenit radove jer se ne razumijem ali izgleda mi ok. Od 1 do 5 dao bi ocjenu 3-4. Sad već sve nekako izgleda ljepše.
Na redu je gletanje i farbanje. Cijene variraju od 25 do 60kn/m2 i jako je teško bilo naći prihvatljivu cijenu i razuman početak rada. Naravno da sam uzeo najjeftiniju ponudu. 25kn/m2 za 3 ruke gleta sa materijalom. Početak rada za cca 2 tjedna, prihvatljivo. Farbat ću sam :(Post je objavljen 12.05.2021. u 18:11 sati.