Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

znam da

postoje dosadni, naporni, uporni, pametni, blesavi, umiljati, divlji, svojeglavi,. zanimljivi. ne zanimljivih
ja spadam u skupinu dosadnih i nije ni problem pokušati se promijeniti jer to se može ako imamo volje ali ako nemamo volje promijeniti sebe tada moramo trpjeti sve ono što doživljavamo jer to je naša karma.
Svi mi smo tu da bi prvenstveno shvatili sebe i ne možemo se nametati tamo gdje nismo poželjni, samo smo ljudi sa svojim manama i vrlinama i uvijek da baš uvijek i svugdje pronalazimo osobe slične sebi jer tako se nadopunjavamo s obzirom da ta osoba slična nama ima nekih mana i vrlina koje nemamo mi sami.

ne smijem biti nekulturna i bezobrazna ali ovaj buling jedne osobe nad pojedincima prelazi sve granice ljudskosti jer napada samo zato da bi nahranio svoj ego i uništava sve što je normalno jer uništiti normalno njemu je duševna hrana a kako ga zaustaviti tu nitko nema odgovor jer sve mi se čini da njegovo maltretiranje nekome odgovara.

žao mi je što pametne osobe zbog njegovih nekulturnih ispada odlaze jer se krpelja riješiti ne mogu na drugačiji način a trebali bi biti ono što jesu i pokazati mu da nije jači u ničemu od njih.

Post je objavljen 12.05.2021. u 13:01 sati.