Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

zašto pišemo...

pišemo zato jer volimo pisati i podijeliti misli sa drugima koji vole nešto pročitati pa makar taj pročitani tekst bio glupost jer dosta gluposti ima u pojedinim časopisima pa ti tekstovi imaju svoje pratitelje kao što mi tu na ovom portalu imamo svoje.
pišemo zato da bi upoznali sebe, da preko pisanja drugih čije tekstove čitamo upoznamo njih koji nam se mogu ili ne moraju svidjeti.
pišemo da bi se družili virtualno jer nismo svi iz jednog mjesta svi smo negdje, ali ovdje gdje pišemo svi smo na istom mjestu, netko nam je više drag, netko nije ali pišemo jer volimo pisati, naši tekstovi se ne moraju sviđati svima niti njihovi tekstovi nama ali pristojna komunikacija mora postojati.
pišemo znajući da će nas netko razumjeti i da će htjeti komunicirati i iznijeti svoje mišljenje koje se kosi s našim ali mi moramo znati prihvatiti tuđu kritiku na svoj način izražavanja jer svi se mi pismeno izražavamo onako kako nama odgovara.
pišemo zato što to volimo a dali je naš tekst negdje istaknut ili nije ne moramo zato dizati buku jer ipak nas netko pročita i s nama komunicira a to je divno.

Nisam pametna poput većine ali dali me tko tu voli dali će nešto od mog teksta biti istaknuto na naslovnici meni je manje bitno nije mi bitno dali sam dopadna administratoru tko je on ili ona ima li svoje omiljene ili nema bitno mi je da pišem i da mogu komunicirati sa osobama koje mi se jave sa svojim mišljenjem, pozitivnim ili negativnim mogu komunicirati jer ne živimo svi u istom mjestu pa da razgovaramo u kafiću na kavi ili da se družimo na tulumu ipak nas ovdje ima sa svih strana svijeta i netko nas ipak zapazi i pročita ono što smo napisali šeprtljavo ali smo napisali jer volim pisati i družiti se virtualno.

ugodan ostatak dana želi vam Andrea kojoj nije bitno hoće li nekome biti posebna ili ne.

Post je objavljen 09.05.2021. u 17:22 sati.