Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

mozgalica

pošto je oni kvisko privuka svu pažnju blogerske mikro populacije iako se sad ne sunča na nekom atolu u tihom oceanu na ligenštulu dok u ruci drži kokosovu ljusku i ispija pivu smišljajući novi blogo kviz evo jedne mozgalice s moje strane. možete postavljat pitanja a ja ću odgovarat sa da ili ne kako bi skupija više komentara. molim one kojima je priča poznata da ne učestvuju, a ostalima da se ne trude potražit je na internetu. treba samo uključit možđane. dakle.

u jednom dalekom kraljevstvu kralj koji je bio na samrtnoj postelji ranjen u ljutom boju sa rivalskim kraljevstvom koje mu je htjelo preotet ugajalište školjki posove svoja dva jedina sina da im priopći kojem od njih dvojice da ostavi kraljevstvo. kad su došli do njegove samrtne postelje, reče im: 'sinovi moji dragi, volim vas obojicu, i jedan i drugi ste se dokazali u boju za pizdice, al eto mene srrća nije htjela da pojedemo posljednju buzaru. ne mogu se odlučit kojem od vas dvojice da ostavim kraljevstvo pa sam odlučija sljedeće: otiđite na svojim konjima do obližnjeg proplanka i utrkujte se do dvorca, čiji konj dođe zadnji njegovo je kraljevstvo'

otiđoš oni tako do obližnjeg proplanka di su se pripremale ljeskove grane za uzgoj pizdica i ni jedan od njih ne htjede da započne trku. vidje njihovu muku i bol starac koji je predmetno pruče veziva u snopove za uzgoj školjaka te ih upita. 'poštovani prinčevi kakva vas muka mori?' kad su mu rekli što im je otac na samrtnoj postelji rekao, starac im kratko odgovori, nakon čega obojica potrčaše prema konjima i galopom se dadoše prema dvorcu.

pitanje glasi. što im je starac rekao?

Post je objavljen 09.05.2021. u 10:53 sati.