Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Moje REAGIRANJE na povjesničarku i doktoricu Vlatku Vukelić, na njezin lik i djelo...
Vlatka, evo slušao sam te i gledao u emisiji "pod čast Velebit", kod Marka Jurića, na temu: "HDZ i Možemo dovode tvrdu ljevicu i globaliste na Zagrebačko sveučilište." Pitam: Kao prvo, kakav je ovo nepismeni naslov od novinara Jurića?

Zašto nosiš "križ" taj simbol sotonski. Zašto ti treba nakit, ti kumiri, idolopoklonički, Vlatka Vukelić često u svom govoru rabiš riječ "dakle", to je duhovna retorička štaka u komunikaciji. Ja nisam provokator tako da znaš, ozbiljan sam čovjek, moram reći, puno pričaš a malo toga govoriš; onoga što ima smisla. Tvoja priča o sveučilištima i rektorima, odnosno o znanosti je "prozirni "celofan.

Vlatka ja sam Branko Stojković iz Bjelovara, ja inače gledam sve na Yoo Tube, i analizira, goste, govornike, i političke nastupe... itd.

Ti kao obrazovana osobe ne bi smjela raditi takve "gafove", nije poanta nego "poenta", napravila si u svom govoru "lapsus lingue" kazala si "Željko Puhovski" a ne Žarko.

Ti si "neka" doktorica? Nemaš obraza kad se slikaš sa psom, to je sodomijska anomalija, ili bolje rečeno ljudsko poniženje, kad se spuštaš na razinu životinje... Tvoja diploma na takav način ništa ne vrijedi.

Diploma je, jedno a pamet je drugo. Pisao sam o doktorici Mireli Holy koja se slika i živi sa psom u kući. Vidim ti si je kritizirala zbog nekih njezinih izjava, a nisi ni ti ništa bolja od nje. Pregledaj snimku i prebroji koliko si puta u emisiji kod Jurića, ponovila riječ "dakle", to meni izgleda invalidski i umno retardirano.

Naše društvo se sastoji od toga: kad te jedan pijanac ući, kad te jedan pijanac lijeći, ili kad te jedan pijanac sudi, ili brani,.., i da ne nabrajam tako dalje. Nosiš kao lažna vjernica "križ" a fotografiraš se sa psom. I ti si neka kršćanka, svaki pravi kršćanin se gadi nad time...

Puno ima lažnih Mesija u Hrvatskoj, jedni se bore za spas nerođene djece, dok drugi se bore za spas domovine, treći sa spas životinja, itd. Sve je to bolesno i morbidno i imaginarno... Tvoje volontiranje "Hoda za život", licemjerno je, i trivijalno. Smješno mi je kad govoriš o životu u bivšoj Jugoslaviji, koliko si ti imala tada godina, i što ti znaš kako se je onda živjelo?

Petljaš se u sve i svašta a u biti u ničemu nemaš pojma. Tvoja spletkarenje i naklapanje su povijesne zakrpe na starome ideološkom kaputu. Imao bi puno pisati o tvome ponašanju, na kraju ću samo ovo kazati da si totalno zabludjela. I da nisi ti sama sa sobom na čisto... Slobodno me ispravi ako griješim!


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 08.05. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5732.

Post je objavljen 08.05.2021. u 00:52 sati.