Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DANIJEL HORVATINOVIĆ IZ BJELOVARA JE IZBAĆEN IZ "DOMOVINSKOG POKRETA"



DANIJEL HORVATINOVIĆ IZ BJELOVARA JE IZBAĆEN IZ "DOMOVINSKOG POKRETA"

Na moje javne upite i traženje odgovora od Miroslava Škore (DP), kandidata Domovinskog pokreta, Dražena Medveda (kandidata za gradonačelnika), i Dubravke Dragašević,(kandidatkinje za županicu), na ovom lokalnim izborima, 16.05.2021. godine, Danijel Horvatinović iz Bjelovara, izbačen je iz Domovinskog pokreta. Ja sam upozorio kakav čovjek bi htio upasti i uvući se u vlast, i taj moj trud urodilo je plodom. Što znači potpuno sam bio u pravu. Tako i svi ljudi bi trebali uvijek reagirati, ne samo na ovakve pojave - nego na sve probleme i negativnosti...

Isključeni Danijel Horvatinović je uklonio, tj. podrapao sve postavljene plakate od "Domovinskog pokreta" na svojoj propaloj gostionici, (uz cestu) na svojoj kući, koja je pod hipotekom i svim dugovima.. Zadnju prevaru koju je počinio Danijel Horvatinović, posudio je 5000 eura od Mihajla Gajića iz Brezovca, pokraj Bjelovara, ta posudba je bila ovjereno kod advokata i javnog bilježnika, posuđeni novac Horvatinović, nije nikada vratio, a u tom slučaju postoji sudska presuda - Gajić neće moći naplatiti svoj posuđeni novac, jer tko zna koji je po redu..

Da pojasnim onima ljudima koji ne znaju zašto sam se pozabavio sa Danijelom Horvatinoviće, koji je prije došao u Udrugu Štit, postao je član, te ukrao iz računala hard disk, te ukrao je dokumente udruge, i druge stvari, te kaljao ugled "ŠTIT-a" i lažno je kazneno prijavio predsjednika Udruge ŠTIT. Tri godine ja sam bio po lokalnim novinama, "crnim kronikama" i policija me je ispitivala za 300.000,00 kuna, koje sam navodno pronevjerio. Na kraju moga trogodišnjeg suđenja ništa nije bilo istina u kaznenoj prijavi koju je potpisao Danijel Horvatinović.


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.05. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5729.


Post je objavljen 06.05.2021. u 10:41 sati.