Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKO SE U OVOJ DRŽAVI MOGU BAVITI SA BIZNISOM, KAD JE SVE ŽIVO PROPALO?!KAKO SE U OVOJ DRŽAVI MOGU BAVITI SA BIZNISOM, KAD JE SVE ŽIVO PROPALO?!

Partizanski general i UDBA-ški preobučeni "veliki domoljub" Franjo Tuđman (HDZ), počeo je u svojoj novo-stvorenoj Hrvatskoj, prvi obilato hraniti popov, svećenstvo i sektašku kastu, natovarili su nama narodu PDV-e od 25%, jer više nije dovoljna "jedna desetina" kako je zapisano to u knjizi Biblija. Ono što je najgore ogroman novac se iz državnog proračuna odvaja za Rimokatoličku crkvu, koja je preuzela vlast u svoje ruke. Religije svijeta velika su zabluda čovječanstva.

U slične metode dala se je i službena Crkva, ona nudi Egzorcizam - istjerivanje "đavla" i "demona". U Hrvatskoj nitko ne zna niti može znati koliko ima vjerskih zajednica, sljedba, sekti,... Što više, ne postoji nikakav propis koji nalaže da se one statistički numeriraju? Hrvatska je zbog rata i više nego ostale tranzicijske zemlje postala beskrajno plodno tlo za sve buduće "sotoniste" i pojedince koji nude čudna rješenja, tj. "laži" za životne probleme.

Stoga nije čudno što je u proteklom razdoblju 1989-ih godina došlo do prave inflacije tzv. Učitelja Novog Doba. Razni duhovni iscjelitelji, bioenergičari, reikisti, šamani, proroci, vidovnjaci, travari, gatare..., obećavaju bogošćenje, te čudotvorna izlječenja. Za novac naravno. Franjo Tuđman je od Ateiste* postao vjernik. Jednu je Hrvatsku rušio i pustošio, onda je drugu hrvatsku stvarao. Taj partizanski zločinac po raspadu Jugoslavije, odjednom postao je pokatoličeni Hrvat.

Došli "Topovi" Domovinski rat, pa onda došli "Popovi". Kler izvana se čini svetim a iznutra je puni grijeha i zla. Tko se ide takvima moliti, dodvoravati, i klanjati luđi je sto-posto od njih... Čovjek nikada nije bio toliko uronjen u ispraznost i iluzornost, kao što je sad kraj svih tih religija. Masa može biti zavedena nekom ideologijom, kolektivnom zarazom, hipnotičkim ponašanjem, sugestibilnošću,.., ona može biti različitog ponašanja; masovne psihoze, histerija, nagon za rušenjem, ludilo u ratu, religijski otrov itd.

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.05. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5725.


Post je objavljen 05.05.2021. u 12:51 sati.