Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

REAGIRANJE: I na kraju ću reći da je to sve sramota što se radi pod okriljem svetosti...



Na You Tube pogledao sam emisiju "Izjave Tjedna" u kojoj je gostovao; teolog i novinar Ivica Šola na Z1 televiziji, od 10.6.2019. godine. Te, me iznenadilo kako taj teolog laže i prilagođava situaciju sebi, te ublažuje kad vrh Vatikana sa Papom na čelu učini kakvo zlo. Između ostaloga u toj emisiji Šola kaže: "Kako je bilo Katolicima kad je greškom Papa Pavle "6" primio Josipa Broza - Tita zločinca u Vatikanske odaje".

Ivica Šola je profesor na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, i kao takav je "lažov", on trudi se da bude "britak na jeziku" a njegova svaka riječ je sumnjiva. Zašto sam reagirao iz dva razloga - prvi je razlog što Šola ne smije reći svome nadređenom Papi, bilo kojem da "laže". A druga stvar je želim ispraviti Ivicu Šolu, da ne govori istinu. Vatikan je dugo godina održavao dobre i prisne odnose sa Titom i jugoslavenskim vrhom. Te po specijalnim sporazumima dobivao je novac od SFR-Jugoslavije. Kad je Josip Broz - Tito umro i bio sahranjivan u Beogradu, na taj sprovod je došlo Vatikansko izaslanstvo.

Ivica Šola lažeš i muljaš, spletkar si, i kaljaš evanđelje Božje, zbog takvih "đavolskih svećenika" istupio sam iz Rimokatoličke crkve. I na kraju ću reći da je to sve sramota što se radi pod okriljem svetosti... Josip Broz je nosio "kodno ime Tito", po jednoj od biblijskih poslanica o Titu.

"Dijete je rođeno", mali Isusek Komunizam, to je bio čisti Vatikanski projekt, i nije slučajno da Vatikan je primao kod sebe sve komunističke diktatore, ubojice, partizane, od Fidel Castra, pa čak i do Josipa Manolića, itd. Ja nisam pristran i slobodan sam, a Šola je pristran, i zato tako mora govoriti i pisati,.., kao Egipatski rob.

Još od dvije tisućite godine pa prema ovamo, kao hrvatski ŠTIT-onoša sudjelovao sam na puno konferencija i okruglih stolova, i drugih raznih aktivnosti. Postavljao sam mnoga javna pitanja i davao priopćenja, i ovakva sam pitanja postavljao: A što se pravde tiče, tko je odgovarao za Vukovar? Nitko! Tko je odgovoran za "krvavi nacionalizam" i bratoubilački rat i druge sve zločine?! Nitko!

Vatikan i Komunizam je pojeo u tim mnogim revolucijama svoju djecu, koja su bila žrtvovana "bogu Belzebubu".Samo slijepci (duhovni) ne žele vidjeti ovo sve što ja govorim. Nego oni žive u imaginaciji i mistifikaciji koju im drugi stvaraju.


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.05. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5724.


Post je objavljen 05.05.2021. u 08:21 sati.