Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Popravak, biljke koje se vole, hrana, film

Ovo je jaaako dugačak dan!!!:))) Ali,sve sam uspjela odraditi. Najprije - majstor došao popraviti cijev u kuhinji. Sve je prošlo odlično, ništa ne curi.... Čista petica! Stavka dva: Biljkoborci. Zasađena rajčica i bosiljak - prema preporuci. Čak su ih nazvali: biljke koje se vole.:)))

Ostajemo u Cvjetnom raspoloženju! Moje cvijeće:
href="https://blog.dnevnik.hr/luki2/slike/originals/img_20210503_155502.jpg" rel="gallery[1620080407]" target="_blank">

Došlo je vrijeme i jela. Nisam ništa kuhala, pa sam u pomoć pozvala Batak Grill. Savršeno!!!

Ćevapi u kajmaku. Pomfri.... Luk i kajmak u malim posudicama...Kao da to nije bilo dovoljno, još se tu našla i kremšnita i jagode..... I za kraj ovoga dana, za koji se čini da nikada neće završiti, kino "Tuškanac" i film iz 1950. "Sve o Evi". Jedna poučna priča o jednoj starijoj i jednoj mlađoj glumici, i izigravanju prijateljstva. Bolje od svih blockbustera i gluposti - film s porukom. Ciklus filmova: Josepha L. Mankiewicz. Film je dobio Oscara za najbolji prerađeni scenarij. Glumi odlična Bette Davis i Anne Baxter, a jednu od uloga ima i Marilyn Monroe.
I još samo: jeste i znali? U zoru 1. svibnja na Trgu Nikole Šubića Zrinskog postavljena je super zanimljiva i lijepa izložba pod nazivom "This is Slovakia - bogatstvo u raznolikosti". Izložba na otvorenom traje od 01. do 15. svibnja, a obećavam da ću se potruditi i prenijeti neke fotografije, da bar na taj način upoznate moju drugu domovinu. Za sada jedna prelijepa, brza, noćna....
Sutra fotke i musaka! :))) Ljubim!

Post je objavljen 04.05.2021. u 00:11 sati.