Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misliprimisli

Marketing

kostur u ormaru

Nema mi gore stvari nego otvoriti moj ormar i potražiti komad robe za obući se. U trenu me uhvati , ne panika, ne tjeskoba, nešto još gore i strašnije od tjeskobe i panike, uhvati me bezvolja za životom.
Mislim da imam golemu krizu identiteta, sudeći prema stanju mojih odjevnih kombinacija, i vrlo slabo perceptivan čovjek uočio bi da se sve nekako tražim, ali da se nikako ne pronalazim. Što je naprosto strašno za osobu mojih godina koja bi , budimo realni, već trebala imati izgrađen nekakav stil i stav.
U mom ormaru ima svega, a nema ničega. Znaaaam to se svima nama, damama, tako čini, ali ja to doživljavam , kako odmiču godine, sve tragičnije. Dok sam bila mlađa, nikad me nije bilo briga kako izgledam, patike, rebe i tenisice i gotova priča! Ne znam što mi se danas dogadja da me to što želim NEKAKO IZGLEDATI, dovodi naprosto do ludila!
Evo zadnje što sam kupila , misleći da sam top pogodila , bile su neke ogromne , široke ljetne suknja hlače visokog struka, boje crvene cigle. Svidilo mi se naravno na lutki, kad sam probala učinilo mi se ok. Međutim kad sam ih obukla doma potpuno druga priča! Ne da mi ne stoje , nego nikako nisu za mene! Djeca su me pitala gdje sam našla tako preširoke hlače , a muž je rekao da ga sramotim i da su totalno antiseksi. Ma lako bih ja za njihove komentare, ali se ni sama nisam dobro u njima osjećala. Nemam više struk, imam golemo dupe, nisam više zgodna i atraktivna kao nekad. A vjerojatno više nikad neću ni biti! Jer sam udana ( čitaj; ne tražim nikog) i volim jesti. Jako volim fino papati, a što drugo da radim kad sam 50% vremena u kuhinji. Ne stoji mi visoki struk, ne stoji mi široko, ma ne stoji mi ni usko, ne stoji mi apsolutno ništa.
Od odlaska u shopping imam noćne more. Prvo iz razloga što se ne pronalazim među ovim novim krojevima, ništa ja to ne razumin, oversise, mom, boyfriend, push up , push down, ništa to nije za mene. U skupe dućane ne ulazim, jer mi je glupo trošiti puno kn na neki komad robe, iako se to uvijek na kraju čini kao najbolja i najispravnija odluka i investicija. Ali nekako gledam proći jeftinije. Uglavnom znam da ću se odlaskom u shopping samo dodatno ucrnjačiti , jer ću se morati suočiti sa činjenicom da sam stara baba u 40 tima , da mi se tijelo deformiralo, da nisam više zgodnaaaa, da ne želim nositi obleku za babe, ali da mi ipak topići , uskići i sve one divne leprđšave seksi stvarčice moraju reći zbogom.





Post je objavljen 02.05.2021. u 21:18 sati.