Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neprilagodljivi

Marketing

„Ubij Srbina!“ je ubijanje časti i dostojanstva hrvatskog naroda

Milanoviću, Plenkoviću i ostali, ovdje nema mjesta nikakvim relativiziranjima, ni za kakvo ali, niti kojim povodom, niti na kojem mjestu.
Ovo što se dogodilo u jutarnjim satima 02. 05. 2021. u Borovom Selu, preimenovanom u Borovo (čekam da se i Dugo Selo preimenuje i postane samo Dugo) ne smije se događati nikad i nigdje!

Ali događalo se i događa se jer je to vaš velikan Franjo Tuđman najavio sa: "Nastavit ću tamo gdje su ustaše stali 1945., istjerat ću Srbe iz Hrvatske!" kako je to u svojim intervjuima "Novom listu" i "Blicu" svjedočio Edo Murtić (izjave hrvatskih političara, iz knjige Snježane Fridrih).

A događa se i događat će se zato što se „Ubij Srbina!“ podrazumijeva i nitko se nad time ne zgraža, nitko to istinski ne osuđuje, niti se počinitelji ozbiljno kažnjavaju, a jedino drastičnim kažnjavanjem bi se takva sramota, jer ovo jest sramota hrvatskog naroda, mogla spriječiti, ali samo ako govor mržnje prestanem tretirati kao nekakav prekršaj javnog reda i mira i tretiramo ga onakvim kakav on je i što on je, poziv na mržnju i nasilje, dakle kao zločin.
Jer to jest zločin!
Zločini fašističkog ustaškog režima nisu ljaga na imenu Hrvatskog naroda kako je to govorio Alojzije Stepinac, to je bilo isključivo ljaga na imenu ustaškog pokreta.
No ovo što se događa sad i ovdje jest ljaga na imenu hrvatskog naroda.
Mene je sram.

E ali da bi se to moglo, moralo bi se prethodno događanja u proteklih tridesetak godina nazvati pravim imenom, pustiti istinu da izađe van, kako je to tražio Josip Boljkovac i „velikosrpsku agresiju“ proglasio onim što je zaista bila, napadom na Jugoslaviju, tražilo bi to i prestanak proglašavanja bagre i brabonjaka, zaljubljenika u laž, mržnju i zločin iz redova hrvatskog naroda hrvatskim velikanima.
Samog Franju Tuđmana, da je poživio, bi Haaški sud siguran sam osudio kao ratnog zločinca.
To znaju svi, pa i Milanović i Plenković, a ipak ga obojica, kao i većina iz redova hrvatske intelektualne i političke elite smatraju hrvatskim velikanom.

Kler Stepinčeve crkve, impregniran ustaštvom, potpuno udaljiti od politike i upravljanja državom, jer oni su u prividu sekularne države partner vlasti, ponekad i onaj odlučujući.

Potom bi valjalo iz Ustava RH „istjerati“ tzv. NDH, zakonom zabraniti sva obilježja i insignije ustaškog režima, ali i zabraniti svako isticanje HOS-a kao dijela HV, jer su pripadnici HOS-a kao pojedinci integrirani u redove HV, a ne kao postrojbe. Doduše tu imamo prilično dvojbenu situaciju sa Skejom i njegovima, ali i njima se mogu „rogovi sabiti u glavu“.

Svakog tko god tvrdi da HOS-ovci nisu bili ustaše ja pitam zašto su onda zakletvu polagali pod velikim Pavelićevim portretom i nad bodežom, bombom i samokresom.
Žele biti ustaše dajmo im da to budu, ali sa svim konzekvencama, ne birajmo ih kao zastupnike u Hrvatski sabor, jer i to radimo.
I na kraju kakva je razlika između onih što ZDS-aju i pjevaju o „pijenju krvi umjesto vina“ sa ZDS-anjem na sportskim priredbama i drugim manifestacijama, poput EPK u Rijeci, što Milanović ponekad vidi, a Plenković nikad ne vidi, s ovim odvratnim urlanjima u Borovu Selu.
Nema razlike!

O da iz hrvatskog državnog vrha će osuditi ovo urlanje u Borovom Selu uz Milanovićev „cubok“, spominjanjem grobnice Vukašina Šoškočanina.

Pa ako Predsjednik Države već želi relativizirati, što onda ne spominje one koji su u odsutnosti ministra svjesno poslali 80-ak policajaca u pripremljenu zasjedu pripadnika TO i pridošlih srbijanskih dobrovoljaca, pa i to da vjerojatno nijedan od njih ne bi preživio da nije bilo intervencije JNA?

Iz Plenkovićeve pak „oštre osude“ grupe „navijača“ zaključujemo da je glavni krimen nedopustivog urlanja „Ubij Srbina! i „pozivanja hrvatske matere“ jedino u tome što se zbio na današnji dan, samo ne znam jel' radi blagdana Uskrsa ili radi obilježavanje 30. godišnjice pogibije 12 hrvatskih policajaca.

Plenkoviću, popovi ti vješaju zastave sa ZDS i zazivaju nekakve nove „Bljeskove“, jer u Stepinčevoj crkvi Srbe mrze i onda kad ih nema.


Post je objavljen 02.05.2021. u 20:35 sati.