Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ffp2

Marketing

Regica

Već sam spomenula da je muž morao iskoristiti dio godišnjega do kraja travnja, takva je politika firme.
Nisam planirala u isto vrijeme uuzimati slobodno jer me čeka neodgodiv termin sredinom maja i računala sam s gužvom na poslu.
A ionako se nikamo ne može.No ispalo je drugačije, pola potrebnih podloga fali, pa sam šefa pitala kako bi bilo da uzmem slobodno ovaj tjedan.
I tako sam već jučer otišla ranije doma i iznenadila muža.Nije da je baš bio jako oduševljen, taman se spremao gledati neki od prastarih filmova tipa Ben Hur, Spartak ili neko drugo stoput prožvakano holivudsko kvazipovijesno sranje.
A to može gledati samo preko mene mrtve ili odsutne.I tako smo se ovoga puta uputili prema vidikovcu Kreichgaublick (pogled na Kreichgau) do kojeg se dolazi (a kud drugud nego) preko nekih od već poznatih teletubbies xp wallpapera u okolici naše Pripizdine.Zadnji put sam tamo zalutala sasvim slučajno, u jednoj od pustolovina po šumama i gorama lijepe njihove.Kako se radi o vidikovcu, očekivao bi čovjek neki impozantniji vidik, no što je tu je.U daljini se vide brežuljci regije Kreichgau koja se nalazi izmedju Schwarzwalda i Odenwalda.Clint Eastwood je u onom davežu od filma o od dosade polumrtvoj domaćici slikavao mostove oko njene Pripizdine.
Meni su klupice po putu zanimljivije.

Stojeći ovako tj gore i promatrajući te brežuljke mislim si kako sam baš uspjela u životu.
Kod nas svaka poštena kontinentalka sanja o kući, vikendici ili barem jebaču s mora jer najvažnije je povremeno namočiti guzicu u moru i malo ga poslikati za fejsbuk, a ja sam jedina Primorka koja je svjesno odselila u švapsko Zagorje i sad tu pišem postove o bregima kao da sam Zvonko Spišić. ludNi mogla znati kaj zbirem vu duši
I zakaj od včera nis rekel ni reč
Preveč smo toga povedat si šteli
A se smo pozabili već


Post je objavljen 28.04.2021. u 07:42 sati.