Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ražnjići



Nikad mi neće biti jasno zašto se po restoranima ne mogu naručiti pravi ražnjići koji spadaju u mojih top pet jela. Tu naravno idu i špek i paprika i luk, moguće je popis i dopuniti. Jučer smo imali taj gastro praznik u kući i baš sam uživao.
Čekam odluku stožera o načinu rada idući tjedan, budući da je kod nas broj oboljelih i danas visok očekujem nastavak online nastave, samo mi je za maturante neizvjesno. Razrednik sam maturantskog razreda i smatram prenapuhanom tezom da je njima izuzetno stalo ići u školu radi mature. Idući tjedan je tradicionalno maturantsko dobrovoljno darivanje krvi, zasad su se javile samo tri učenice, s tim da postoji naznaka, ako im ponovno počne nastava u školi da će se broj znatno povečati, jer dobivaju slobodan dan. Meni skoro pa svejedno, al morao bih im to danas zvanično javiti.
Inače što se mature tiče u mojim razredima su u usporedbi s drugim predmetima uvijek jako dobri rezultati, s tim da su često u razredima u kojima sam traljavo radio najbolji, nikakav to nije ispit znanja, mnogo više spretnosti.


Post je objavljen 23.04.2021. u 11:08 sati.