Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Nostalgija, nostalgija niz dušu krenula.....

Jučer sam, a shodno prijašnjim čišćenjima i spremanjima, pronašla, odnosno slagala jako puno nekih starih telefonskih brojeva na papirićima. Nisam znala koliko od njih je valjano i koliko od njih još mogu nazvati. I tako sam krenula zvati....Baš sam se obradovala kada sam čula pozitivne reakcije sa druge strane! A jedan broj mi je bio posebno drag - nazvala sam obitelj kod koje se nalazi Goldicin sin.Imao je mrenu na okicama, što su operirali i sada super vidi! I on je sada senior, 16 godina ima, a obradovala sam se kada sam čula da je dobro i da se još uvijek veseli životu. Huraaa!!!!
Nisam dobila jednu slovačku prijateljicu i nisam dobila jednu srpsku prijateljicu - rečeno mi je da ti brojevi više nisu u funkciji. To mi je bilo baš žao! A obje osobe nemaju Facebook. Kao što ga dugo nisam imala ni ja.
U subotu "rješavam" Toma Sawyera :))))) i jako se veselim. A nećete vjerovati što još idem raditi u subotu! Idem unajmiti vrtnu parcelu u Stupniku, izabrala sam jednu od 50 m2 (najmanja ima 40, a najveća 80) na kojoj mogu uzgajati povrće, voće i cvijeće. Baš se veselim!!!!!
Jedan moj dragi prijatelj je danas uspješno operiran - imao je ogromnih problema s kičmom i vjerojatno bi zauvijek ostao u invalidskim kolicima da to nije obavio. Probudio se, još je malo ošamućen od anestezije - ali je sve dobro prošlo. Sretna!!!!
U to ime sam se počastila danas. Znam kome će biti drago kad ugleda "Makarska" na prvoj pivi iz makarske pivovare! Našoj Lastavici!!!! Ljubim vas!



Post je objavljen 21.04.2021. u 23:25 sati.