Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

katalog

dakle, ove kataloge šta reklamiraju potrošnju triba dekreton zabranit, i gotovo! a evo i zašto.
ka prvo zato šta mi oni šta raznosi te kataloge dođe ujutro upet uri ispo mog prozora sa tomoson apn koji pari ka da je na grobniku u utrci motora do 50 cca, i normalno da poslin njega ja više nemogu zaspat pa se dignen i skuvan kavu a šefika koja baj d'vej spava na kauču, sva srića da nije žuti, promrlja da koji san se kurac ušuška, kad kažen da kuvan kavu digne se i ona. i sa jel vi možete zamislit raspoloženje sredjovječne žene kad se neplanirano probudi, katastrofa!

onda se uvati listat te kataloge od dana prije koji baj d'vel najviše služe za potpalit vatru za gradele ako nisu tiskani na luksuznom papiru koji loše gori pa neznan zašto se zove luksuzni kad sanjin ni vatru za gradele nemoš zapalit. e onda krene. viš, u kauflanda janjetina po povoljnoj cijeni. koliko? nepiše koliko nego da je po povoljnoj cijeni! onda se digne mater koja lista katalog od lidla pa onda i ona kaže, viš, u lidla janjetina po povoljnoj cijeni. koliko? e a to nepiše, piše samo povoljno. onda ja kažen, aj vidi u tomija pošto je. onda nji dvi listaju tomijev katalog i uglas kažu, po povoljnoj cijeni. nato ja popizdin, jer mi je več pun kurac onega šta me sa prdekavcen probudija upet uri ujutro i odem u špara, kupin janjetinu i kad dođen doma kažen, 'evo u špara bila najpovoljnija', one pitaju pošto a ja odgovorin, po najpovoljnjijoj cijeni. poslin svi guštamo janjetinu.

ka drugo. nisu samo ovi hoštapleri od trgovačkih lanaca problem. vidila žaba da potkivaju konja pa i ona digla nogu, uto su se uključile i raznorazne kulturne ustanove ka npr. kazališta. evo jedan primjer. luki kupi cjelogodišnju pretplatu prema planu izvođenja nekih pretstava. i onda ona nako smotana kako je ode na tu prestavu pa joj na vratima kažu da je odgođena zbog kovida. kakvi jebate kovid, zamini glumca, e al zajeb je šta su ostali u samoizolaciji a luki neće da gleda prestavu sa drugin glumcem. jel to zajeb? je! i to zajeb parekselans! platiš cjelogodišnju predstavu i onda ne samo šta je odgođena nego se nezna i oče li glavni glumac preživit! jel bi bilo pošteno da se luki vrate pare i da more otić na janjetinu, ako ne ništa drugo? je! bilo bi! eee al neeemore, jer svi kažu koliko novaca toliko muzikeee.

i tako ja sad moran slušat o visečoj sjedalici koja je u kauflanda 170 kuna, a zakurac, samo da se kupi, jer prije je bila 250.


Post je objavljen 21.04.2021. u 09:38 sati.