Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

This is CNN

Znate li koja je razlika između Dr. House i Sherlocka Holmesa?.. nikakava! Oboje su neurotični genijalci,, baš poput Sheldona. A znate li tko je Argan! E pa to vam je lik/simbol ostatak čovječanstva.

Jučer ujutro čitam na Blogu o osobnom iskustvu i osobnim simptomima osobe koja tvrdi da je preboljela koronu. Protiv nje se borila, kako sama kaže, poput Trumpa, vitaminima, aspirinima i Sumamedom. Sumamed je antibiotik koji je, poput ostalih antibiotika, efikasan protiv virusa baš kao i raketna topovnjača Kralj Petar Krešimir IV u direktnom srazu protiv muha i komaraca u ljetno doba.

Popodne na internetu čitam ovaj tekst

U kojem piše da neki tehnički direktor (još uvijek „navodni“) u neobaveznom razgovoru s nekom novinarkom koja ga je potajice snimala, kaže; kako je glavni cilj CNN-a bio maknuti Trumpa iz Bijele kuće i smatra da nije bilo CNN-a, to se ne bi dogodilo. Isto su tako prikazivali su Bidena dok 'đogira' i kako nosi Aviator naočale da bi mu digli popularnost (što me podsjetilo na nedavnu sliku Bidena kako se, glumeći Obamu, trčećim korakom pokušava popet na Air Force One, i pri tome se, naravno, tri puta se spotakne)

Nakon što su izbacili Trumpa iz ureda, sljedeći cilj im je podizanje svijesti o klimatskim promjenama, rekao je Charlie Chester (i dalje, navodni tehnički direktor CNN-a). Za podizanje svijesti o klimatskim promjenama uistinu treba CNN, jer propaganda i cenzura čini ono što znanost ne može. Propaganda ne ide bez cenzure jer propaganda i protupropaganda zbunjuju već zbunjene ljude, upravo zato covid bolesnici opisuju covid, simptomima gripe, te umišljaju da je to nešto sasvim novo.

U drugom djelu (još uvijek “navodni”) Chester s novinarkom razgovara o Covid-19 i kako CNN prenosi vijesti o pandemiji na način da povisi gledanost.

Također je rekao da CNN stalno ima prikaz umrlih od koronavirusa na ekranu kako bi povisili gledanost i da se često misli da bi bilo bolje kad bi taj broj bio viši - također zbog gledanosti. Navodi da se često zapita što oni rade i da ima problem s tim.
"Strah. Strah je ono što podiže brojke gledanosti. Strah je ono zbog čeka nastavljate gledati." navodi Chester.

U nizu slučajnosti, kakve se često u životu dogode, navečer gledam (vjerojatno po deseti put) epizodu Dr. House. U ovoj epizodi, na prekooceanskom letu se razboli jedan putnik. Sherlock Holmes %/$”,, pardon, Dr. House mora riješiti slučaj! U nizu nagađanja, kako to često biva, pomisli se na meningitis, obzirom da je meningitis zarazna virusna ili bakterijska bolest. I obzirom da Svi putnici “slučajno” doznaju dijagnozu, automatski se svi razbole istim simptomima kao I kod stvarno bolesnog. Odnosno svi su odjednom postali Molierov Argan odnosno oni koji se lijeće placebom poput Tik-Tak –a (po mogućnosti oni bijeli, zbog ozbiljnosti).

Propaganda uz pomoć cenzure čini ovaj svijet bolesnim, možemo stoga reći, covid bolest uistinu postoji! Covid bolest stanuje u glavama ljudi, upravo tamo gdje se oblikuje, razvija, modelira stvarnost ovog svijeta. Ako glava, mozak, svijest... kaže da ste bolesni, tijelo reagira, stvara simptome i razbolijeva se. Od toga se uistinu može umrijeti.




Post je objavljen 16.04.2021. u 09:26 sati.